Vist: 1678

S’Alzinar.F.S.Euforia 6 - 5 C.D.Son Oliva.F.S.

Partidàs molt intens, moltes ocasions, gols i bones jugades del S’Alzinar que va començar el partit molt enxufat i va marcar 4 gols a la primera part, practicant un bon futbol sala. Es va posar 4-0, però el Son Oliva no va tirar la tavallola i va marcar 2 gols just abans de finalitzar la primera part anant al descans amb un 4-2. La segona part va començar amb la mateixa dinàmica S’Alzinar que va marcar el 5-2, peró l’equip visitant va reaccionar i va marcar dos gols posant el 5-4 al marcador.

A falta de 15’ pel final, S’Alzinar va marcar el 6-4 a una bona contra i el Son Oliva va jugar els 10’ finals amb porter jugador i va marcar el 6-5 final.

Com hem comentat el públic va assistir a un partidàs molt intens i vibrant !

En aquesta jornada s'ha aconseguit 3 punts, molt importants per estar a la part alta de la classificació. Classificació i els golejadors del partit:

La setmana que ve tornam a jugar a casa contra U.D.Plasol el divendres a les 21:00, vos hi esperam a tots !!

El divendres van rebre la visita del jugador del Levante UD futbol sala, de primera divisió Javi Rodríguez. Gràcies per la visita!