Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1728

Crònica del partit de Dimecres 28 Novembre

 

Parque Nereida Suites Hotel 0 - CV Pòrtol 3 

Sets: 11 - 25/.  8 -25/. 11 -25 

Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Lena Torremocha, Valentina Fuentes, Ainoa Pérez, Ariadna Garrucho, Isabel Moore, Gloria Reche, Maria del Carmen

Partit corresponent a la segona jornada, ja que es va suspendre per motius meteorològics. 

Començava el partit amb les graderies plenes un altra vegada. Les jugadores estaven preparades per afrontar un altre partit difícil dins aquesta categoria i lluitar tot el possible perquè la pilota no toques al terra dins el seu camp. 

Començà el primer set i amb un servei de una sola jugadora de l'equip contrari es col·locaven amb un 2-11, molt difícil de remuntar. Les nostres no baixaren els braços en cap moment i van intentar aturar tots els serveis ,bastant potents, de l'equip contrari,  però no va poder ser i acabàvem el set per un clar 11-25.

Al segon set havíem de començar de 0, no hi havia res perdut, ens quedava molt de partit per davant. Vam decidir fer un “resset” i tornar a entrar amb força i amb més ganes de lluitar. Ja que els segon set sempre ens va molt millor que els altres dos i ens dóna forces i esperança per seguir lluitant. Però  no se si la mala sort o la falta d'encert de les nostres jugadores van fer que els dos següents sets fossin idèntics al primer. El segon set acabà amb un 8-25 i el tercer amb un 11-25, tenint poques opcions de joc ja que el servei era bastant potent.

Com aspecte positiu d’aquest partit poder dir que segur que serà un dels partits on es podran extreure més conclusions per millorar en l’aprenentatge que és l’objectiu principal: millorar dia a dia!

Cal donar les gràcies a tota aquella gent que ve animar-nos a cada partit i a tota la gent que fa possible que això sigui una realitat.

 

Propers partits : 

Jornada 9  ( 14-12-2018)

Unió Esportiva Valldemossa - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera

 

Jornada 10 (22-12-2018 a les 10:30h al Poliesportiu “Es Figueral”)

Parque Nereida Suites Hotel Capdepera - Entrecultura Montesión Blau