Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2294
Temporada 1987-1988 (2)


  

Drets: Bernat Palmer, Marcelino López, Gabriel Fuster, Pep Roig, Bartomeu Massanet, Amar Rabay. Acotats: Sebastià Ferrer, Bernat Martí, Pep Bonet, Joan Serra, Carlos Faba.

 


Ascens directe a 2ª B:
Santa Ponsa

Descens de 3ª Divisió a 1ª Regional Preferent:
19è - C.E. Andratx
20è - C.E. Escolar



Per sortir de la crisi amb què es van trobar el club, al costat del president Pedro Morey Melis, recolzat en tot moment pel doctor Eloy Espinar, van estar a la junta, entre d'altres, Miquel Casssellas, Pep Gallego, Baltasar Moyà, Vicenç Nadal, Tomeu Pascual "Papa", Miquel Bestard, Pep Serra (que alternà com a directiu i delegat), Paco Uceda (delegat), etc.

Entrenadors. Va començar la temporada entrenant l'artanenc Jaume Mascaró Danús, que hi va posar molta il·lusió, ja que havia obtingut recentment el títol d'entrenadors imprescindible per a entrenar en categoria nacional. Però els resultats no van acompanyar, l'Escolar estava ocupant els últims llocs de la classificació i l'entrenador va començar a desmoralitzar-se. En el club van decidir, a falta de sis partits, que el seu cosí Guillem Danus Ferrer acabàs la temporada dirigint al primer equip. El descens no es va poder evitar

Jugadors que van ser alineats la temporada 1987-88: Herrera, Faba, Suso, Fons, Suárez, Roig, Fernández, Jiménez, Gayà, Aurelio, Ramon, Barceló, Serra, Martí, Rosselló, Bonet, Alejandro, Sureda, Riutord, S. Ferrer, Julián, Macías, etc.


Persones influents a l'Escolar
Dr. Eloy Espinar (12/09/1938 -- 10/08/2016)

El Dr. Espinar va exercir l'especialitat de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica: La seva gran dedicació va ser la cirurgia del peu i el turmell, àrea en la qual deixà un important llegat, participà en congressos i ponències tant nacionals com internacionals, i l'any 1998 va presentar el seu llibre Traumatología del pie.

El doctor Espinar mai va tenir un no per a cap veí de Capdepera, va seguir durant molts anys l'Escolar i en la seva consulta del carrer Blanquerna de Palma va atendre molts de lesionats. Els caps de setmana o quan es trobava a Cala Rajada es preocupava per l'evolució de les lesions, moltes de les quals, primer a Son Dureta i després a la clínica Rotger de Palma, van ser objecte de les seves intervencions quirúrgiques. El Dr. Espinar, tant al seu despatx de Palma com al seu domicili particular de Cala Rajada, en alguna consulta extra mai va voler cobrar un cèntim al club ni el jugador, cosa d'agrair

Gran amic de Pedro Morey durant la presidència d'aquest, ens comentava que si fos possible l'Escolar hauria de redactar nous estatuts en els quals hauria de quedar prohibit pagar els jugadors, per no caure en la crisi recent, competint només amb els jugadors del planter del mateix club.

El senyor Espinar, tant al seu despatx de Palma com al seu domicili particular de Cala Rajada, en més d'una consulta extra mai va voler cobrar un cèntim al club ni al jugador, cosa d'agrair.

Drets: Herrera, Fernández, Jiménez, Serra, Suarez, Barceló, Roig, Rosselló, Faba, Bestard (delegat). Acotats: Uceda (encarregat de material), Luis, Riutort, Martí, Macías, Ramon, Suso, Sureda.



Miquel Bestard