Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 938
L'equip de vólei deCapdepera en Joc comença la lliga oficial amb dos partits a la mateixa jornadaLa secció de Vòlei del Club Capdepera en Joc aquest passat cap de setmana va començar la lliga, Capdepera tindrà representació per primera vegada a una competició oficial de voleibol de les Illes Balears amb l'equip "PARQUE NEREIDA SUITES HOTEL" i competirà a la lliga "Infantil Femení Grup B1"

 
Divendres 26 Octubre 2018 es va disputar el primer partit entre:

Entreculturas Montesión Blau 3 - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera 0

Sets: 25/ 16 - 25/ 15 - 25/13

Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Rodríguez, Mariona Fullana, Isabel Moore, Lena Torremocha, Valentina Fuentes, Ainoa Pérez, Ariadna Garrucho, Maria del Carmen Peña, Gloria Reche.

Debut de les nostres Infantils a una competició Federada i amb molt bones sensacions. Tot i la derrota, les nostres jugadores van lluitar cada pilota. Van poder experimentar per primera vegada el que envolta un partit i una competició oficial. Elles van començar amb molt de nirvis però aquests es van transformar amb ganes, il·lusió i a la mateixa vegada molta concentració.

Cal dir que, per a elles, és el primer any que juguen partits oficials dins una categoria, infantil, on elles encara són Alevins de segon any i els altres equips ja porten un rodatge dins la categoria. Però s'ha d'extreure lo positiu, és un projecte de futur, on les jugadores podran jugar 3 anys dins la mateixa categoria i aquest any és d'aprenentatge per a tots.

 Dissabte 27 Octubre 2018, segon partit de lliga entre:
Madre Alberta B 3 - Parque Nereida Suites Hotel Capdepera 0

Sets: 25/14 - 25/19 - 25/11

Jugadores: Clàudia Adrover, Marta Muñoz, Marta Rodríguez, Mariona Fullana, Lena Torremocha, Valentina Fuentes, Ainoa Pérez, Ariadna Garrucho, Maria del Carmen Peña, Gloria Reche.

Segon partit de lliga regular, i consecutiu, ja que havíem jugat l'horabaixa anterior a Montesión i dissabte al matí ens va tocar anar Madre Alberta. Dues jornades seguides anant a Palma, quan tant pares com jugadores mai havien hagut de desplaçar-se tan lluny per jugar un partit. Però les jugadores, i molts dels pares, va arribar molt contents i amb moltes ganes després del primer partit. El resultat va ser una altre derrota, però no és important, ja que com hem dit abans és un projecte de futur i d'aprenentatge. El que sí és important és veure la cara d'il·lusió que tenen les jugares i lo bé que so han passat aquest cap de setmana.
Esmentar que les jugadores han experimentat un cap de setmana ple de vòlei i de competició, això és degut que el partit del 12 d’octubre es va ajornar per tot el que va succeir a la zona de Llevant i s'han hagut de jugar dos partits seguits.
Acabar dient que com entrenadors i encarregats de la secció de Vòlei Capdepera, estam molt contents perquè aquest projecte surti endavant i encara més contents de veure que hi ha moltes ganes i il·lusió. Hem de donar les gràcies a totes les persones i empreses que ens estan ajudant i sobretot al patrocinador de l'equip PARQUE NEREIDA SUITES HOTEL.

Us convidam al pròxim partit, que serà aquest dissabte 3 de Novembre al poliesportiu de Capdepera, a les 10'30h. Partit entre PARQUE NEREIDA SUITES HOTEL CAPDEPERA contra VOLEY CIUTAT DE CIDE VERD.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PERQUÈ AIXÒ ES PUGUI FER POSSIBLE.