Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 952
Sènior masculí

Son Servera 59 - 43 Capdepera Bolero

Parcials: 22-6;15-10;9-12;13-15

Jugadors: Regueiro M. (0), Sancho P. (9), Sánchez E. (2), Viejo B. (4), Ginard M. (0), Servera A. (10), Sánchez I. (15), Sánchez S. (3).

Nova derrota de l’equip sènior masculí, en el camp del Son Servera. El partit començà amb un parcial, de part dels locals, que va marcar des d’un inici la diferència entre els dos equips i se va mantenint durant tot el partit. L’equip de Capdepera segueix tenint moltes dificultats per acabar les seves accions ofensives en canastres. Això fa que els punts finals aconseguit pels gabellins siguin pocs i compliquen molt les possibilitats de guanyar qualque partit.

Cal seguir treballant aquest aspecte per poder aconseguir una millora en els resultats. 

 

Sub 23 femení

Sa Cabaneta 61 - 59 Capdepera

 El partit va començar molt irregular amb errades defensives i poc encert en l’atac, el que va provocar que les locals agafessin un avantatge de fins a 15 punts. Va ser el treball en equip i la intensitat defensiva, que varen posar les nostres jugadores, a la segona meitat el que va fer possible que l’equip gabellí  pogués lluitar pel partit. Un parell de cistelles fàcils fallades i el mal percentatge als tirs lliures,  haurien estat claus per poder haver guanyat el partit.

Així i tot, cal felicitar a l'equip, ja que varen jugar com un equip treballant en conjunt i fent pinya, tant a la pista com a la banqueta. Si segueixen per aquest camí, les victòries arribaran ben aviat.


Júnior masculí


Capdepera O'Sole Mio 61 -  119 Ciutat d'Inca


Partits de la propera jornada: