inici

Cap Vermell

Taller de Judo al col·legi "Simó Ballester"

El Renshinkan imparteix un taller de judo en el col·legi Simó Ballester
Joan Toni Arquellada a la Copa d'Espanya de València
EL RENSHINKAN IMPARTEIX UN TALLER DE JUDO EN EL COL·LEGI *SIMÓ BALLESTER*
 

Aquest mes de setembre, ara en l'inici del nou curs escolar, són bastants els tallers de judo que el Renshinkan imparteix a diferents escoles de la zona. El Simó Ballester ha estat el primer d'ells.

El judo ha estat vingut de la mà de Pep Mascaró, professor del Renshinkan, i intentà donar a conèixer que la pràctica d'aquest esport per als nens/es  és especialment indicada, perquè "millora la coordinació, la psicomotricitat, l'autoestima i la seguretat en si mateixos ". És més, "és una manera de descarregar l'energia acumulada i aprendre a dur una disciplina".

Els 450 alumnes del centre han pogut gaudir de les diferents tècniques bàsiques d'aquest esport, caigudes, cucaveles, immobilitzacions i iniciació als combats, ha fet que els nens/es s'ho passasin bé i gaudissin d'aquest esport com a  activitat extraescolar.

 

JUAN TONI ARQUELLADA A LA COPA D'ESPANYA JUNIOR A VALÈNCIA

Joan Toni, ha estat convocat pel centre de tecnificació Mallorca de judo, per a representar-nos en la Copa d'Espanya de València. A més de Joan Toni també participaran en Jean Rene del judo Ca'n Pastilla i en Nadal Grandal del Judo Felanitx. El responsable de l'equip es N'Udoka Synday.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar