El Renshinkan imparteix un taller de judo en el col·legi Simó Ballester
Joan Toni Arquellada a la Copa d'Espanya de València
EL RENSHINKAN IMPARTEIX UN TALLER DE JUDO EN EL COL·LEGI *SIMÓ BALLESTER*
 

Aquest mes de setembre, ara en l'inici del nou curs escolar, són bastants els tallers de judo que el Renshinkan imparteix a diferents escoles de la zona. El Simó Ballester ha estat el primer d'ells.

El judo ha estat vingut de la mà de Pep Mascaró, professor del Renshinkan, i intentà donar a conèixer que la pràctica d'aquest esport per als nens/es  és especialment indicada, perquè "millora la coordinació, la psicomotricitat, l'autoestima i la seguretat en si mateixos ". És més, "és una manera de descarregar l'energia acumulada i aprendre a dur una disciplina".

Els 450 alumnes del centre han pogut gaudir de les diferents tècniques bàsiques d'aquest esport, caigudes, cucaveles, immobilitzacions i iniciació als combats, ha fet que els nens/es s'ho passasin bé i gaudissin d'aquest esport com a  activitat extraescolar.

 

JUAN TONI ARQUELLADA A LA COPA D'ESPANYA JUNIOR A VALÈNCIA

Joan Toni, ha estat convocat pel centre de tecnificació Mallorca de judo, per a representar-nos en la Copa d'Espanya de València. A més de Joan Toni també participaran en Jean Rene del judo Ca'n Pastilla i en Nadal Grandal del Judo Felanitx. El responsable de l'equip es N'Udoka Synday.