Quart classificat del grup "A" de la preferent juvenil de Mallorca


L'equip juvenil de l'Escolar s'ha classificat en quart lloc del campionat de lliga del grup "A" de la Preferent Juvenil Mallorca, dos grups de 16 equips, l'"A" i el "B" van competir en aquesta campionat. L'Escolar en el grup "A" quedà 4t lloc amb 30 partits jugats, 18 guanyats, 8 perduts, 4 empats, 89 gols a favor (màxim golejador del seu grup) i 66 gols en contra. Miguel Angel Ruedas amb 35 gols va ser el màxim golejador dels dos grups de Preferent Juvenil Mallorca. Els segon màxim golejador ha estat Sergi Batle del Constància amb 29 gols.L'Escolar només va perdre un partit en tota la primera volta, La Unió 2 Escolar 0, l'últim mes va estar una mica a la deriva pel que fa als resultats però no en el joc, dels últims 21 punts en disputa només en va anotar 9. L'empat contra el líder Rafal al seu camp quan anava guanyant l'equip de Capdepera 2-3 i en el temps de descompte el Rafal marcà el gol de l'empat, va ser un cop de moral per als jugadors dirigits per Isma.


Isma

Tots els equips de l'Escolar en edat juvenil i aficionat, en ser Capdepera zona turística, molts jugadors, a l'inici i final de temporada, depenen del turisme. La feina fa que no puguin assistir tots junts als entrenaments això repercuteix una mica en els resultats. En  l'últim mes unes lesions, el treball de jugadors i algun que deixà d'assistir als entrenaments ha repercutit en l'equip que ho ha notat massa. No cal treure mèrit al conjunt, ha estat el grup que més ens ha fet gaudir i el que millor joc ha desplegat de tots els equips que formen la família Escolarina.9 jugadors han acabat l'edat juvenil, Jonàs Knappertbusch, José M. Cazorla, Cristopher Fernández, Juanlu Flaquer, Lluís Maya, Andreu Recio, Daniel Salas, amb altres jugadors com Juan José Muñoz i Toni Garriga, que per diversos motius no van acabar la temporada; si tots es decideixen i poden jugar hauran de fer-ho amb el primer equip de l'Escolar. Seran un bon reforç per a l'equip, en pròximes temporades es podrien tornar trobar els juvenils que han acabat aquest any i els que ho fan la propera temporada. És un grup de jugadors que des que van començar en edat benjamí sempre han jugat junts i junts han donat diversos títols a l'Escolar.

 El dia que el Escolar de regional va baixar de la Primera Regional Preferent a Primera Regional, el coordinador d'aquells moments del club de Capdepera ens va dir: "El dia que aquest grup es pugui trobar en el primer equip de l'Escolar tornarà a ascendir per la qualitat d'aquesta remesa de jugadors".

La felicitació per part de Cap Vermell a tot el grup i especialment a Isma Venera seu entrenador i Miquel Bordoy (delegat)


best