Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1881
Judo de primera categoria al poliesportiu "ES Figueral"


 

En l'edició 27a del Trofeu Internacional Reshinkan han participat judokes de 5 països:  Noruega, Bèlgica, Alemanya, Andorra i  Espanya. Han participat 2 equips de Catalunya, 1 de València, 1 d'Eivissa, 4 de Menorca i la quasi totalitat de Mallorca, fins arribat a un total de 21. Aquest va ser el quadre de presentació en aquesta 27 edició de l'Internacional Renshinkan 2018.

186 participants van gaudir de la posada en escena, concert de rock a càrrec d'Acústing Ring , cerimònia d'obertura i un llarg etcètera de detalls van fer que aquesta fos alguna cosa més que una competició de judo. Una autèntica festa en què l'equip organitzatiu RSK ha fet un cop més que el públic i els competidors se sentin a gust i que aquest torneig sigui únic a les nostres Illes, no en va homologat per a l'examen de competició de cinturó negre.

 

Tot això passava el passat dissabte dia 19 en un marc incomparable, les instal·lacions esportives d'Es Figueral de Capdepera. S'inicia l'acte puntual tal com estava previst a les 15:45 i les paraules de benvinguda les va dirigir el President de la Federació Sr Miquel Àngel Bisquerra, el qual felicito a l'organització per la magnitud d'aquest esdeveniment. 

Damunt 4 tatamis, que van entrar en perfecte funcionament, en els que diversos medallistes nacionals representat als seus països o autonomies d'origen ens van delectar amb el millor judo de competició. Els representants dels següents clubs vinguts de 5 països, Alemanya Marburg, Bèlgica Hokkaido, Andorra Hantey, Noruega BK-Judo, 2 clubs de Barcelona Oérdola, i Santpedor, 1 de València, Judokan Alboraya, Samyd Eivissa, Bushidokan, Haruka, Escola Menorquina i es Castell, van venir de Menorca, de la nostra illa mayor.Judo Can Pastilla, Taikukan, Mallorca Nord, Brenes, Dojo Muratore, Felanitx, Budozen, ED Mañes i l'amfitrió el Renshinkan

 

Finalitza l'acte amb els premis molt repartits, en la qual els grans triomfadors són els que anomenem a continuació:

ADRIÀ PONS (CAS), JAUME CABRER (RSK), JOSEP SANTANDREU (RSK), MARCO DAVID (MNJ), CORAL SANCHEZ (CAS), EDITH ROBERT (EMJ) OSCAR EXPOSITO (CAS), JUAN JOSE FERRER (OLERD), BALTASAR NADAL (EDM), UDOKA SUNDAY (JCP), JORGE CATALA (JDK), JOSE MUÑOZ (JDK), AINA SASTRE (SANT), IRENE MORENO (OLERD), JAUME MORALES (RSK), LLUIS ESCANDELL (MNJ), GEIR BEJERNES (NOK),  TULBA DEMIREL (MARB),  JOAN CARLES MUNAR (TKK), ADRIA PEREZ (OLERD), GABRIEL ESCRIVA (BUS), ANDRES GONZALEZ (JCP),  MARINA PASTRANA (HAR), MARIA MARTINEZ (TKK), GINNY VAN HECKE (BEL), VIOLETA DE E4STEFANI (HAR), MARGA ROIG (RSK), AINA CORNELLA (OLERD),RUNE DUNQUENNE (BEL), LLUIS LLULL (RSK), IVAN MARTI (FEL), ALICIA TORRES (CAS),  PAULA COSTA (SAMYD), MARIA KALYNCHUCK (JDK), ALEXANDRA DUNAYEVA (MAR), y  TANIA TEIXIDOR (CAS)

Classificació por clubs:

1º RENSHINKAN 58 PUNTS

2º ES CASTELL 47 PUNTS

3º MARBURG 30 PUNTS

4º OLERDOLA 26 PUNTS

5º JUDOKAN ALBORAYA 22 PUNTS