Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2147



 Dia 14 de maig va tenir lloc la cinquena edició de la Gala de l'Esport Gabellí, presentat per Tomeu i Jaume,  amb un auditori pràcticament ple de representants de tots els clubs del municipi. Abans de començar va haver una recordança del Cap de Protecció Civil,  Feliciano  Casas,  que fa poc ens va deixar.

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera va premiar la trajectòria dels millors esportistes gabellins durant el 2017. En total: 22 esportistes individuals, tres equips, 4 mencions especials dels clubs, i 9 mencions especials atorgades pel Servei Municipal d’Esports. 

A la V Gala de l’Esport gabellí no va faltar ningú i el Centre Cap Vermell es va omplir de gent per veure l’homenatge en directe. Els diferents clubs esportius del municipi havien seleccionat els millors esportistes i els millors equips que destacaren durant la temporada passada, enguany el premi ha estat per: premini mixte de bàsquet, junior femení de bàsquet i benjamí 2n Regional de futbol. 

La gala reuneix a esportistes de diferents edats i d’un ampli ventall esportiu com futbol platja, rugby, ball, marxa nòrdica, tenis, krav magà, atletisme, volei, trail, triatló, futbol, bàsquet, golf, judo...

També s’entregaren quatre mencions especials per part dels clubs esportius i nou per part de l’Ajuntament a esportistes que han triomfat en el seu esport fora de Capdepera. Es va aprofitar també per recordar Feliciano Casas, cap de Protecció Civil i finat fa uns mesos. 



La gala va ser dirigida pels dos tècnics d’Esports, Tomeu Pasqual i Jaume Faba, que feren passar una estona divertida a tots els assistents. A l’acte hi va assistir el batle de l’Ajuntament, Rafel Fernández, i el regidor d’Esports, Pere Terrassa. Fernández va expressar las seva satisfacció perquè el municipi participi de les activitats del Servei municipal d’Esports i s’impliqui en el projecte Capdepera Activa.

Aquí teniu els guardonats: