Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 3079
El diari esportiu MARCA publica que ""el migcampista de 17 anys va completar la sessió amb el primer equip aquest dilluns"

"César Gelabert segueix creixent a passos de gegant en el Reial Madrid. I és que el juvenil de 17 anys està vivint als 17-18 la millor temporada de la seva curta carrera. Un curs en què ha estat clau en la Youth League, la competició més important per al Juvenil de Guti, i ha aconseguit debutar amb el Castilla.

Però aquest dilluns ha fet un pas més en aquest increïble progrés. El migcampista ha completat l'entrenament al costat del primer equip. Ha estat l'únic reforç de Zidane en una sessió en què els titulars del Clàssic es van exercitar a menor intensitat. Un premi per a un Gelabert que és sens dubte una de les grans esperances de la Fàbrica.

"És un orgull i un privilegi poder aprendre dels millors. Molt feliç per haver tingut l'oportunitat d'entrenar amb el primer equip. A seguir treballant dur!", Escrivia el jove a les seves xarxes socials al costat de la instantània amb Asensio.

Per a Guti ja és indiscutible. De fet, en la Youth ha estat titular en els vuit partits que han disputat els blancs aquesta temporada. I per Solari és una alternativa cada vegada més habitual. Va debutar amb el Castella el passat 25 de febrer davant el Pontevedra, quan va jugar els últims 12 minuts del partit. Des de llavors, ha vestit la samarreta del filial a tres ocasions. De moment, cap com a titular.

Però sens dubte un dels seus millors records aquesta campanya és el del Mundial Sub 17. La polivalència del migcampista i la seva qualitat van acabar de convèncer un Santi Denia que va comptar amb ell en tots els xocs de la fase decisiva: va ser titular des vuitens fins a la final. En el torneig, va marcar dos gols i va donar cinc assistències. Dues d'elles en una final davant Anglaterra (5-2) que no van aconseguir guanyar els espanyols

César Gelabert-fill de Juanmi i nét de Jaume Corem. Enhorabona!!!!