Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1812
S’Alzinar FS 2 - 1 Racing Club Andratx FS
S'Alzinar futsal es permet somiar amb l'ascens de categoria


 

Partidàs intens i emocionant el viscut al Poliesportiu de Capdepera. La primera part molt igualada amb moltes ocasions de gol, però acabà 0-0. En els primers minuts de la segona part, fruit d’un corner, Gregorio Molero va marcar el 1-0 amb una gran volea des de fora de l’àrea. El partit seguia bastant igualat amb ocasions pels dos equips i l’Andratx va aconseguir l’empat 1-1.
A falta de 10’ del final una contra, on Manuel Morales amb un fort xut pegà al pal i el refùs arribà als peus del capità Gregorio que va fer un bon xut una altra vegada a la porteria contrària, aconseguí marcar el 2-1. A la resta del partit l’Andratx va jugar amb porter jugador, però una bona defensa de S’Alzinar va aconseguir que el partit acabés amb victòria pels locals.



S’alzinar se va imposar a l’Andratx per la mínima però aquesta important victòria fa que el conjunt gabellí aconsegueixi 4a posició, a tan sols un partit del final de la lliga. Aquesta 4a posició momentània donaria la possibilitat d’ascendir directament a 3a Divisió. El darrer partit de lliga es jugarà el 10/05/18 a S’Arenal contra el C.D.Bahia’s-Via Taccioli, un equip que no donarà gaire facilitats, però s'Alzinar futsal s’ho deixarà tot a la pista per aconseguir la darrera victòria de la temporada.

A més de l'èxit esportiu cal agrair a tota la gent que va anar a animar al partit i als qui han assistit als partits durant tota la temporada, part de la victòria també és mèrit seu. 
Esperem que la propera temporada l'equip local gaudi d'un seguiment com enguany i millor que siguin molts més.