Vist: 1862
ESCOLAR 0 - 2 Porreres

Primera part del Porreres que com a equip més veterà i més fet va saber manejar millor el "tempo" del partit davant la joventut de l'Escolar que hi posà ganes, però sense aconseguir empatar. Al minut 23 el Porreres aconseguí avançar-se al marcador i l'Escolar va anar a remolc la resta del partit. El Porreres, ben situat, tragué de pollaguera l'equip local que es carregà de targetes, entrenador inclòs. I al minut 90, expulsió per doble targeta a Paco López i el Porreres marca el 0-2.

CANVIS:
20  ASO SERAPIO, JOAN --->3 NIÑO RODRIGO, CARLOS (46')
11 FERNANDEZ MUNTANER, JAUME---> 7 CARDENAS JIMENEZ, ANTONIO (46')
15 SUREDA RODRIGUEZ, DANIEL --->10 FABA SANCHO, JAIME (75')
5 PRATICIS , LUCAS S--->19GRANADOS MULERO, XAVIER (86')
22 TORRES TORRES, JAUME --->2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER (86')

TARGETES
LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (35')
MAYA SANCHEZ, JAVIER (47')
ADROVER LLULL, JERONIMO (52')
FERNANDEZ MUNTANER, JAUME (57')
LOPEZ VIEJO, ANTONIO (90')

Amb aquesta derrota l'Escolar diu pràcticament adéu a l'ascens. A falta de sis jornades queda a 7 punts del tercer classificat i a 14 de líder. Els partits que queden són contra rivals de la zona baixa-descens o de la zona mitja de la classificació llevat del darrer partit contra l'Algaida, ara mateix el líder de la segona regional. Podria donar-se el cas que fora l'Escolar qui decidís el campió de la categoria. Ara bé, la competició no ha acabat i no és el mateix acabar quart que setè. Per tant a lluitar fins al darrer minut. També fer el possible per ajudar a Paco López per tal que acosegueixi el trofeu de segon màxim golejador de la categoria, ara és el quart a un gol del segon.

Temps hi haurà per analitzar i fer valoracions de la temporada. Però la directiva, que no passa pel seu millor moment, ha de començar a planificar la propera temporada si de debò es vol pujar a primera regional.