Vist: 2077

Sots campió de Mallorca júnior i campió de Mallorca júnior per equips

Durant les setmanes prèvies a Setmana Santa, s’ha dut a terme a las instal·lacions del Club tennis Sport-Inca el Campionat de Mallorca categoria junior (sub-18)

Sortint com a cap de sèrie número 4, en Jordi ha aconseguit passar les rondes prèvies i classificar-se per la final, on es va enfrontar amb el cap de sèrie número 1 Gerard Escandell, perdent per 6-4 / 6-3. Molt bon resultat, tenint en compte que sortia d’una lessió (fisura de canell) que el va fer arribar al Campionat curt de preparació.

Paral·lelament s’ha desenvolupat a les instal·lacions de la Rafa Nadal Tennis Academy by Movistar la fase final del Campionat de Mallorca per equips en totes les categories. En Jordi, que competeix com a número 1 pel club Es Centre Tennis & Pàdel de Manacor, ha aconseguit junt als seus companys el primer lloc. Això els permetrà competir en el Campionat de Balears per equips on esperen aconseguir un bon resultat que els obri la porta al Campionat d’Espanya.