Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1798
El CR Escolar s’imposà al Truc Menorca per 34 a 31



Diumenge dia 4 de de març, se jugà un partit de la lliga  de rugbi en  Es Figueral, amb la visita de l’equip menorquí Truc-Menorca. El partit resultà molt atractiu per l’aficionat al rugbi ja que cap dels dos equips cedia ni un metre davant el contrari. L’equip de Menorca cercava el seu joc amb el peu i l’Escolar desplegà l’oval a la seva línia de tres quarts, aconseguint mantenir la possessió pitjant amb els davanters. Així l’Escolar aconseguí puntuar 6 assaigs i 2 transformacions, obtenint  una victòria i un punt extra per fer més de 4 assaigs. Cal anomenar la lesió de José Luís a l’inici de la segona meitat del partit, del qual esperem una prompta recuperació.


Assaigs: Pau (minut 15), Dani Molina (transformat  per Victor al minut 25), Juanjo (minut 29), Roberto (transformat per Dani Fernández al minut 52), Pau (minut 61) i Dani Fernández (minut 75).

Però allò més important és que dia 4 , Capdepera Rugbi amplia la seva petita història amb la seva primera victòria... A la fi els rivals miren a l’Escolar amb més respecte: ja no és aquell equip que superen com un tràmit rutinari.

El CR Escolar tenen clar que encara els queda molta feina per fer, però aquest és el camí.

Enhorabona!