Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1827

Brillant macro-festival  de judo infantil a Artà, organitzat pel Resinkhan.

 

Aquest diumenge passat, dia 18 de  febrer, el municipi d'Artà va ser el centre d'atenció de moltes escoles de judo de la nostra illa. S'hi concentraren 21 en total i 257 participants. Les seves edats oscil·laven entre els 3 i els 14 anys

El Renshinkan va conviure una vegada més a la festa del judo infantil, una seguretat i una organització impecable que fan d'aquest un dels tornejos de més ressonància que es coneixen a Mallorca. 

Se van habilitar deu tatamis per a la modalitat d'exhibició de randori, 161 ne¡ins i niness de 3 a 14 anys, amb dos monitors per grup. les  tècniques dels més petits van fer que els espectadors gaudíssin de veure el judo dels més "petits". Mentre que per a la 2ª part, la competició, se prepararen 4 tatamis que durant 60 minuts van estar en perfecte funcionament. A la competició hi participaren 97 nins i nines de 8 a 14 anys, entre els quals ja es van veure futures promeses del nostre judo Balear Els seus combats no van passar indiferents i van ser molt aplaudits per tots els presents.

El festival s'inicià  amb les paraules de benvinguda per part del Tècnic Esportiu de l'Ajuntament Sr. Llorenç Terrasa Terrasa i el lliurament de les corresponents distincions als col·legis participants: Agora Portals (Calvia), Olímpic (Palma), Llorenç Riber (Campanet),  Judo Ca'n Pastilla (Mallorca), Nord Judo (Pollença), Col·legi Fra Juníper Serra (Petra); de Manacor els col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puresa, Sa Graduada, Moli d'en Xema, i el Renshinkan;  Punta de N'Amer (sa Coma), Mestre Guillem Galmès (Sant Llorenç) , el Renshinkan de Son Servera, de Cala Millor na Penyal, S'Alzinar de Capdepera, S'Auba de Cala Rajada i Renshinkan; i  els amfitrions d'Artà Poliesportiu Na Caragol i de la Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents.

El acomiadament va anar a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament, el Sr. Nofre Serra.