17 febrer 2018: S'Alzinar Futsal/Encinaluz 2-1 Puigpunyent Galilea
10 febrer 2018: Nou Llevant 2 – 3 S’Alzinar futsal/Encinaluz

17 febrer 2018
S'Alzinar Futsal/Encinaluz 2-1 Puigpunyent Galilea

El darrer dissabte, 17 de febrer, se celebrà un nou partit al pavelló d’Es Figueral de futsal, amb un gran ambient. I s’Alzinar futsal tornà a donar una alegria a l’afició amb una nova victòria molt treballada des del primer minut del partit.
S’Alzinar va tenir moltes ocasions de gol, que no arribaren a materialitzar-se, però al final s’imposà al Puigpunyent per dos gols a un.
Amb aquesta victòria ja son sis els partits guanyats de forma consecutiva, afiançant-se en els primers llocs de la lliga. Enhorabona per la bona feina i els resultats!

Nou Llevant 2 – 3 S’Alzinar futsal/Encinaluz

S’Alzinar futsal segueix amb molt bona ratxa amb una nova victòria de l'equip de futbol sala de Capdepera per 2-3, aquest pic a casa del segon classificat i vigent campió de lliga, un gran equip amb alguns jugadors de la Selecció Balear de futbol sala.

El S'Alzinar Futsal es va saber imposar-se en un partit decisiu per estar en la part alta de la classificació. Va ser un partit molt intens des del primer minut, on els de Capdepera varen dominar tota la primera part de forma molt clara. S'Alzinar es va avançar 0-2 amb dos gols imparables del capità Gregorio Molero,  moltíssimes ocasions a favor i molt bon partit per part de tots els jugadors. La mala sort i el porter del Nou Llevant evitaren arribar al descans amb un còmode avantatge, ja que a falta de 2' una pèrdua de pilota va ocasionar el gol dels locals arribant a la mitja part amb 1-2 al marcador.

Els primers compassos de la segona part va seguir la tònica del partit i mitjançant una bona contra Adri Navarro firmà el 1-3, el Nou Llevant no va tardar en reaccionar i van apostar per jugar amb porter jugador durant la resta del partit. Durant molts de minuts  S'Alzinar va fer una gran defensa però no es va poder evitar que les faltes acumulades juguessin en contra i el Nou Llevant va marcar el 2-3 fruit de un doble penal. En un final d'infart en els darrers segons de joc l'àrbit pità una falta inexistent en contra i amb el temps cumplit el porter del S'Alzinar Alex Macarro salvà el partit aturant el doble penal i donant els 3 punts d’or a l'equip de Capdepera.

Amb aquesta merescuda victòria l'equip encadena 5 victòries seguides i es col·loca en quinta posició a només 3 punts del segon classificat.