Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 3447

Entrenador i delegat dels Juvenils de l'Escolar

Els juvenils pugen a Preferent mentre l'equip de Regional baixa de categoria

ISMAEL VENERA (ENTRENADOR) I XISCO GARAU (DELEGAT) són els artífexs, amb el seu treball al costat d'una gran plantilla, de l'excel·lent temporada 2016-17 i que ha suposat l'ascens a Preferent de l'equip juvenil de l'Escolar.

Vam mantenir amb els dos protagonistes una bona xerrada, en què tractàrem de l'Escolar i especialment de la finalitzada temporada l'equip juvenil.

Xisco Garau Vinagre, estudiant del grau d'Educació Primària a la Universitat de les Illes Balears, en la seva trajectòria com a jugador, des dels quatre anys, va pertànyer sempre a la plantilla de l'Escolar, primer a l'escoleta, als set anys en l'equip benjamí, fins arribar a l'equip juvenil. Va provar de jugar amb el primer equip però no es va donar el cas que li fessin la fitxa i passà a ocupar càrrec de delegat. Ho va ser uns anys amb els entrenadors Pascual Martí, a Benjamins, i Bernat Martí, a Infantils. L'última temporada 2016-017 començà entrenat amb la Regional, però el míster de torn li comunicà que no comptava amb ell i va decidir tornar al càrrec de delegat de l'equip juvenil, al costat de l'entrenador Ismael Venera.

 

Ismael Venera, després de la seva reeixida temporada 2015-016 com a entrenador de l'equip de Primera Regional de l'Escolar, al costat d'Àngel Domínguez, va rebre la proposta del president Toni Fajardo de continuar entrenat el primer equip, però va preferir entrenar l'equip juvenil.

Això és el que ens digueren els nostres interlocutors.

L'equip juvenil ha quedat tercer, a dos punts del campió. Què ha mancat per ser campions?

Xisco. Ens perjudicaren algunes lesions i en moments clau, contra el Petra i el Constància, ens va faltar el gol.

Isma. Pens que pujar o baixar es decideix en els últims deu partits, i nosaltres vam tenir una davallada de tres partits sense guanyar.

Isma, segons la versió d'algun pare, a mitjan temporada se't van oferir alguns jugadors i els vas rebutjar.

No és cert, no hem rebutjat cap jugador. Si ve un jugador a meitat de temporada, li sóc sincer i li dic que no puc deixar d'alinear un jugador que des del principi em compleix per un de nou, però, si la plantilla no és completa, no li neg que fitxi i pugui entrenar amb l'equip.

Què li va faltar a la plantilla per a estar més compensada?

Jo crec que hem tingut un grup bastant compensat, diria que una plantilla extraordinària de 19 jugadors. Tots, des del principi fins al final, han estat entrenant i complint tota les setmanes a fi de poder competir amb èxit en els partits. He de destacar el treball i l'excel·lent comportament de tots ells.

Un cop acabada l'etapa juvenil molts deixen de jugar el futbol. A què és degut?

Molts perden el sentit del que és el futbol, ​​pensen que el futbol no els omple la vida, han acabat la seva il·lusió, tenen altres coses com el treball, sortir de marxa... Deixen el futbol en un segon terme, però aquells a qui de veritat agrada el futbol, continuen jugant.

Què fareu, la pròxima temporada?

Xisco. La directiva del Nou Escolar m'ha convidat a seguir amb el club de delegat, ajudant als entrenadors, etc. Però la meva il·lusió és intentar de nou ser jugador de l'Escolar.

Isma. Seguir entrenant l'equip que m'ofereixin. Si em proposassin els juvenils, puc dir que és l'equip que més m'agradaria, ja que he treballat amb ells.

Felicitam aquests dos homes i la plantilla juvenil, pel bon futbol practicat durant tota la temporada.


BEST