Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2203
Més que una competició de judo


 

El Trofeu Internacional Renshinkan, sens dubte, és més que una competició, és un sentiment. Una autèntica festa del judo. L'acte s'iciaà amb un concert en viu a càrrec del grup de rock "Frisses Tanmateix" . Cerimònia d'obertura, cerimònia de cloenda, 6 països, 22 clubs i la súper xifra de 183 competidors, tot un espectacle amb el graderia vibrant davant els combats dels seus favorits.

L'equip organitzatiu RSK ha aconseguit, una vegada més, que el públic i els competidors se sentin a gust i que aquest torneig sigui únic a les nostres Illes, no de bades és homologat per a l'examen de competició de cinturó negre.

Tot això passava el passat dissabte, dia 20 de maig, en un marc incomparable: les instal·lacions esportives d'Es Figueral de Capdepera. S'inicia l'acte puntual, tal com estava previst a les 15:45, i les paraules de benvinguda les va dirigir el Regidor d'Esports Sr. Pere Terrasa, el qual felicità l'organització per la magnitud d'aquest esdeveniment. Mentre que el president de la federació Miquel Àngel Bisquerra va ser l'encarregat del Rei-ho, salutació inicial i va tenir paraules d'admiració en ser aquest un dels tornejos de més ressò de les nostres Illes

4 tatamis van entrar en perfecte funcionament amb el millor judo absolut i juvenil que ens van delectar els representants dels següents clubs vinguts de 6 països, Lituània Kauna Club Asahi, Holanda Estotfels, Alemanya Marburg, Bèlgica Hokkaido, Andorra Hantey, 3 clubs de Barcelona Oérdola, Badia i la Salle Horta, Samy Eivissa, Bushidokan, Haruka, Escola Menorquina i es Castell, van venir de Menorca, de la nostra illa mayor.Judo Can Pastilla, Taikukan, Mallorca Nord, Brenes, Tokushinkan, Felanitx, Budozen, Ajuba, i l'amfitrió el Renshinkan.

Finalitza l'acte amb els premis molt repartits, en la qual els grans triomfadors són els que anomenem a continuació:
Alejandro Huertas (BRE), Tomeu Capó (TOK), Luis Lozano (BUS), Pau Sosa (CAS), Eloy Llosas (OLERD), Pablo Sanjil (EMJ), Mario Lazar (JCP), Marta Ginard (RSK), Edit Robert (EMJ), Aira Lazaro (OLERD), Irene Romero (OLERD), Guillem Escrivà (BUS), Konstantin Chantzos (HOKK), Joan Toni Arquellada (RSK ), Victor Morales (RSK),
Jean Rene Merou (JCP) Henry Mackney (MAR) Daniel Goral (MAR) Maria Pastrana (HAR) Núria Farelo, (TKK) Aina Cornella (OLERD), Diosderis Taltavull (HAR), Julia Queralto (OLERD), Jaume Morales (RSK), Rubén Sánchez ( TKK), Tulga Demirel (MAR), Oscar Lázaro (CAS), Udoka Sunday (JCP), Emil Dinev (JCP), Nils Koop (RSK), Jaume Simó (BRE), Daniel Romero (OLERD), Juan Carlos Pinya (JCP), Marina Pastrana (HAR), Diosmery Taltavull (HAR), Marga Roig (RSK), Tania Teixidor (CAS) i Ausra Gelazankaite (ASAHI).

Classificació per clubs:
1º RESHINKAN: 52 PUNTS
2n OLERDOLA: 47 PUNTS
3r JUDO CAN PASTILLA: 43 PUNTS
4t ES CASTELL: 38
5è MARBURG: 37 PUNTS