Vist: 2107

Establiments 2-ESCOLAR 3

López, Carlos (53' Lucas), Alejandro, Abdou, Luis (68' Farid), Alex (88' Sogorb), Fajardo, Aso (68' Xavi), Crespo, Pablo i Gregor.

Gols: 1-0 Álvarez min.4, 1-1 Alex min. 20, 1-2 Alex min. 56, 2-2 pp min.64 i 2-3 Fajardo min.83.

Partit que va començar amb poca intensitat i, com de costum, ens marquen l`1-0 d'una falta que després d'un parell de rebots entra a la nostra porteria.

Però a partir d'aquí l'equip s va mostra un canvi d'actitud. No va davallar els braços i va jugar un dels millors partits de la temporada. Va a passar a dominar el partit disposant de dues clares ocasions de marcar fins que, al minut 20 n`Alex marca un penal comés sobre ell mateix. Tot i empatar, els visitants no varen afluixar i acabaren la primera part amb una altra ocasió de n'Aso que va aturar el porter.
La segona part no canvià el panorama ja que l'Escolar seguia dominant fins que al minut 56 un altre penal a favor dels visitants es transformat per n`Alex.

Al minut 64 corner a favor de l'Escolar i contratac de l'Establiments, ningú fa la falta tàctica i tot que en López atura en primera instància el rebot que cau als peus de n`Abdou que no pot evitar marcar en pròpia porta.

Tot seguit, al minut 66 expulsió del central local fet que va provocar que els locals es tirassin enrere per defensar l'empat. A partir d'aquí el partit es va desenvolupar a prop de l'àrea local fins que al minut 83 en Fajardo d'un gran xut llunyà marcà el definitiu 2-3.
Tres punts importantíssims de cara a l'objectiu final i ara a fer feina pel partit de dissabte a les 16:30 contra el Juv. Son Oliva que està a la zona tranquil·la de la classificació i ve de guanyar 3-2 al Juv. Bunyola.

Queden vuit finals, anam a cercar els tres punts a la primera.

Algaida 5-Juvenil 1

Possiblement es pitjor partit de la temporada on l'Algaida va ser superior a nosaltres i va aprofitar les nostres errades defensives que ens estan penalitzant les darreres jornades. Ara tenim el lideratge a 5 punts i el pròxim partit demanam el suport de l'afició perquè és un partit que esperam ens suposi un punt d'inflexió i afrontam els partits que ens queden motivats i amb esperances d'aconseguir l'objectiu.