Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2058
Escolar, 1 - Inter Manacor, 5

Fotos M.Bestard
Escolar, 1 - Inter Manacor, 5

López, Lucas (55' Aso), Alejandro (82' Gregor), Abdou, Faba (86' Sogorb), Enric, Luis, Alex, Serapio, Javi (55' Pillu) i Pablo (82' Iván).

Gols: 0-1 min. 9 Cladera, 1-1 min. 29 Luis, 1-2 min. 39 Pals, 1-3 min. 58 Cladera, 1-4 min. 67 Díaz i 1-5 min. 81 Mira.

Partit en què tornà a quedar reflexada la poca contundència de la defensa local, que va veure com l'equip visitant l'aprofitava al màxim. De fet, el líder no va desplegar un gran joc en Es Figueral, però sí va ser capaç de penalitzar al màxim les errades locals. Això, s'ha d'unir a la mala sort, ja que just abans de l'1-3 l'Escolar va tenir una ocasió claríssima pera empatar que va acabat en el pal. Va ser molt protestada l'actuació d'alguns dels jugadors visitants que, amb el marcador 1-5, encara simulaven faltes i intentaven forçar targetes per als locals, comportament totalment inadequat per a un equip que ja és virtualment campió de lliga i equip de Preferent.
 
Tema a part, sobre el qual la directiva hauria de fer el pensament de protestar devant la Federació, és l'actuació dels arbitratges que ha de sofrir l'Escolar a casa. Si ja és sabut que en els partits de fora camp els arbitratges sempre seran una mica favorable a l'equip de casa, a l'Escolar li piten el que volen. Ahir no va ser diferent. L'assistent feia repetir una treta de porteria perquè la pilota era mig pam davant la línia de l'àrea petita, pero després no vol veure un fora de joc de dos metres. L'1-3 vingué d'un còrner que no ho era, falta claríssima al defensa que, en caure, fa sortir la pilota per la línea de fons; i a l'1-4, mans claríssimes d'un jugador visitant al centre del camp i la jugada acaba amb gol. Ja no volem que el àrbitres ens regalin res, amb que no ens llevin res ja ens conformaríem fins a final de temporada.



Ara tenim una semana pera  preparar un altre partit complicat, al camp del segon classificat, el Sant Jordi. Esperam poder treure'n qualque cosa positiva. Sort i...
#VamosVerdes