Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1701



 

Premini masculí

El dia 21 de gener els nins de l’equip Premini masculí anaren a jugar contra el Manacor. Com ja sabeu, en aquesta categoría l’arbitratge corre a càrrec de l’equip local i es poden arribar a donar situacions poc apropiades pel desenvolupament del joc. Els jugadors de Capdepera sortiren de Manacor molt enfadats, ja que l’àrbitre era massa permissiu amb faltes de l’equip local i errors diversos. Això provoca una gran frustració als nins i de cap manera es bo per a la seva formació com a jugadors, siguin d’un equip o de l’altre. Hi hauria d’haver, com a les altres categories, un àrbitre federat, però la sensació és que la Federació de Basquet té molt abandonada aquesta categoría.

 

Cadet masculí

 CB Capdepera 67 / Basquet Calvià 85

 Els cadets jugaven dia 21 a casa contra el líder de la categoria. Tot i haver perdut, podem dir que el nostres varen fer un bon partit davant el primer classificat. El primer temps va ser de clar domini dels visitants, de fet la gran avantatge de punts provenen d’aquest primer quart. Els altres períodes varen anar més igualats, encara que tots els varen guanyar els de Calvià.

Parcials: 4/13  27/31  20/19  16/22
 

Ciutat d’Inca 56 / CB Capdepera 78

 Dia 28 jugaven els cadets a Inca, fent un bon partit davant un Inca molt fluixet. Des del principi els Jugadors de Capdepera varen saber imposar el seu joc guanyant tots els parcials i anant agafant avantatge al marcador. La clau de la victòria va estar en el bon començament dels jugadors de Capdepera.
La nota negativa d’aquest encontre va estar a les grades, amb uns pares, diguem-li molt irònics, que no aturaven de ficar-se amb els jugadors i l’àrbitre. Actituds que s’haurien de desterrar per sempre dels terrenys de joc, i més si parlam de jugadors que són encara nins o adolescents.

  

Sènior masculí 

Pla de na Tesa 76 / CB Capdepera 81

El darrer cap de setmana de gener els nostres sèniors jugaven un molt bon partit, augmentant la bona ratxa que duen ara i que els fa col·locar-se al segon lloc de la classificació d’aquesta nova competició. Els de Pla de na Tesa començaren dominant el partit i duent sempre una renda d'uns 10 punts per damunt, mes o manco. La sorpresa va venir a falta de dos minuts del final del partit i amb els nostres perdent per nou punts, quan els gabellins no només retallaven distancia sinó que aconseguien quedar empatats a punts en sonar la botzina de final del partit. Així, doncs, es forçava una prorroga que els de CB Capdepera varen dominar i guanyar. Un partit molt bo, amb una actitud fantàstica.

Parcials: 15/16  23/14  20/18  9/19   Prorroga 9/14