Cròniques i  resultats del Club de Bàsquet Capdepera

21 al 23 d'octubre de 2016

Premini MASCULÍ
C.B. CAPDEPERA - B. MANACOR

El conjunt premini va jugar un partit amistós davant del B. Manacor per veure noves sensacions després del seu pas per les escoletes anys enrere, i la veritat és que no van defraudar i es va veure un partit interessant.

MINI MASCULÍ
C.B. CAPDEPERA 40 - B. PETRA 10

Debut amb victòria en aquesta lliga per al conjunt mini que no va tenir cap problema per doblegar un fluix Petra al que li va tancar el marcador després del descans.

CADET MASCULÍ
SA INDIOTERIA 73 - C.B. CAPDEPERA 63

Tercera derrota en aquesta lliga en els quatre partits que porten disputats els cadets. Un mal inici del tercer quart els va llastrar fins als últims minuts de partit que els va resultar impossible per remuntar, tot producte d'errors en les passades, un aspecte que semblaven haver millorat en els últims entrenaments.
PARCIALS: 17-11, 18-21, 22-11, 16-20.

JÚNIOR FEMENÍ
C.B. CAPDEPERA 33 - WEBSOLUTIONS.MALLORCA.COM 55

Derrota del conjunt júnior femení que va veure com des de l'inici el rival va anar distanciant-se en el marcador, per arribar al descans amb un desavantatge de 18 punts. Després del descans va ser el conjunt gabellí el que va portar l'iniciativa, però va ser insuficient per aconseguir la remuntada.
PARCIALS: 9-17, 6-16, 10-7, 8-15.

SÈNIOR MASCULÍ
RENAULT LLUCMAJOR 71 - C.B. CAPDEPERA 61

El conjunt sènior encara no coneix la victòria en lliga. Aquesta vegada va caure a mans del conjunt de Llucmajor. Va ser un bon inici de partit per als nostres, arribant al descans amb el resultat de 31-38. A la represa, els locals van aconseguir la igualada després d'un parcial de 17-9. En el quart període els nostres no van aconseguir contrarestar la pujada anímica dels locals i van acabar per claudicar.
PARCIALS: 18-20, 13-18, 17-9, 23-14.