S'Horta 1-Escolar 1

Crònica i classificació

López, Abdou, Sogorb (79' Javi), Faba, Farid, Serapio, Fajardo, Aso (87' Carlos), Crespo, Gregor i Pablo.
Gols: 1-0 min. 53 Mas; 1-1 min. 61 Faba (penal)
Al partit d'ahir es va millorar una mica respecte als dos partits anteriors. La primera parte el nostres varen ser superiors però no varen ser capaços de reflexar-ho al marcador ja que es perdonaren massa ocasions clares de gol.
A la 2ª part el locals marcaren a la primera ocasió clara que tengueren en tot el partit. Però minuts mes tard en Faba va empatar d'un penal clar comés sobre en Pablo. Després de l'empat el partit va estar igualat fins a l'expulsió d'en Pablo per doble groga, la segona evitable. A partir d'aqui l'equip va aguantar 12 minuts en inferioritat per poder dur un punt a casa i aixi puntuar després de dues jornades sense fer-ho.
Dimecres dia 12 a les 16:30 ens jugam 3 punts importants devant del Son Sardina que ve de guanyar a casa 2-0 al Bunyola.