Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1975

  

Aquesta setmana han començat les festes patronals de Sa Coma, entre els seus nombrosos actes figura la competició de judo infantil que amb un escenari de primera categoria, la posta del sol a l'Avinguda les Palmeres, just davant de la platja. Va ser tot un èxit i de l'agrat de tots els allà presents

El Renshinkan va ser el responsable de l'organització en la qual van participar uns 60 esportistes. Les edats compreses eren entre els 3 i els 16 anys més una categoria d'adult i les modalitats que hi havia en joc dues, la de exhibició de randori i la de competició.

Amb la presència de la delegada dels esports de Sant Llorenç Srª. Antònia Bauça, finalitzà l'acte, mentre que el delegat de Sa Coma Sr. Colau Bordal va ser l'encarregat de dirigir les paraules de cloenda, donant la benvinguda i felicitant a tots els participants.



El Sr Colau Bordal va lliurar els premis als esportistes participants, que anomenem a continuació:

MARC VIVES, ROSANA PARIENTE, VANESA HARO, NATALIA RAMOS, JOAN FONS, MARC POLONIY, JOAN MANUEL DONOSO, ALEX NICOLAEV, RAUL CABRERA, PABLO CABRERA, FRANCESC NADAL, SERGI DARDER, MATEU RIERA, AIRAM RICO, JOSEP SUREDA, JAUME DARDER, LLUIS LLULL, SANTIAGO ESPIRITUSANTO, JOAN BRUNET, ADRIÀ SANCHEZ, JONAI RICO, ALEX XAVIER BAUÇA, JOAN ESPIRITUSANTO, PAU ESPIRITUSANTO, ALEX ITURRARTE, GERARD MATEU, LEANDRO PRAHL, AYRTON BAUZA, EMIL KLINT, ARNAU GINARD, BIEL PLANISI, LLUC ROMAGUERA, LUCIA GONZALEZ, LAURA POLONIY, MARINA MATEU, MIQUEL CABRER, FRANCO SERGIO GONZALEZ, AINA SUREDA, MARCOS GONZALEZ, LLUC CONEJO, JUAN DANIEL MIRO, SAMUEL MARIN. CRISTIAN CANO, LOUIS HOFFMANN, JOAN TONI GALLARDO, JAUME CABRER, VICTOR MORALES, JOAN TONI ARQUELLADA, AITOR BENGUECHEA, CRISTINA CONEJO, MARINA GALLARDO, LOURDES FIOL, IRENE ALBA, TONI BAUZA i TOMAS BOSCH.