Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1781
El festival ha estat organitzat pel Judo Renshinkan i el Jiu Jitsu Kröv d'Alemanya 


 
Les instal·lacions de Renshinkan de Cala Rajada i Manacor van ser la seu d'aquest seminari internacional de Budo. El festival cmptà amb una organització perfecta a càrrec de l'hispano-alemany Francesc de la Font, conjuntament amb 6 professors de gran nivell, van ser els conductors d'aquest intercanvi d'estils diferents.
Emilio Vidal 8è donen de * Boxing jiu jitsu *, José Rodríguez, campió del món de * kali esgrima filipina * Pep Mascaró 7è dan de judo, i els alemanys Carles de la Font 5è dan de judo i 5è donen de jiu jitsu, Harald Born 7è donen de ju jitsu més 5è de judo i el belga Paul Pauwels 9è donen de Goshin Jutsu, van delectar als prop de 70 participants en les 3 jornades que va durar el curs.

Tots els participants van gaudir de les diferents modalitats d'atac i defensa vistes en aquest seminari.



Aquest diumenge les arts marcials tornen a Porto Cristo

Llestos els preparatius per a l'ocasió única i anual que tenim per gaudir de les Arts Marcials que es practiquen a la nostra ciutat i comarca. Les disciplines de combat d'origen oriental, Judo, Karate, Jiu Jitsu, Aikido, Kendo, Full Contact, Ken Jitsu i un llarg etcètera vingudes de la mà del Gimnàs Es Port, Escola de karate Jesús Lara i el Renshinkan, ja tenen preparades les seves demostracions.

Aquest diumenge en el marc de les Festes del Carme de Porto Cristo més de 200 practicants es donaran cita a les 6:30 al Passeig de la Sirena i per suposat la serietat i l'espectacle estan garantits.