Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2072

   La trajectòria de l'equip sènior masculí gabellí a la lligueta d'ascens per pujar a 1a. Autonòmica és immillorable.

Image

   Dos partits jugats, dos guanyats. El passat divendres els més de 50 aficionats gabellins desplaçats cap a Porto Cristo disfrutaren d'una important victòria a domicili de la nostra esquadra. Fou un partit intens des del començament fins a la seva finalització. Es pot dir, un d'aquests partits que creen afició.
   Volem recordar que en aquesta temporada el Porto Cristo s'havia convertit en bístia negre per que havia guanyat els dos partits de la lliga regular, quedant per davant de l'Escolar en la classificació.Crònica del partit:
   Forta arrencada local i remuntada en el segon quart.
   En els primer quinze minuts els locals dominaren l'encontre amb avantatges damunt dels 11 punts. A partir d'aquests moments, els gabellins es centraren més i aconseguiren retallar diferències fins a set punts abans d'anar als vestuaris.
    La clau del partit: el tercer quart.
   El començament de la segona part fou clau en el desenvolupament del partit. L'Atlètic Escolar aconseguí invertir la dinàmica del joc, canviant, gràcies a una bona defensa, un joc lent que controlava l'equip local, per un de transicions ràpides que afavoria cada vegada més als nostres. Els nirvis desaparegueren i el nombre d'encerts a l'anella rival anava in crescendo mentre la moral dels locals anava davallant en picat. El parcial del tercer quart fou escandalós a favor dels gabellins.
   Darrer quart a plaer.
   Els darrer quart de partit va ser gairebé un tràmit per que el Port no va tenir en cap moment la sensació i els ànims de poder remuntar el partit i l'Escolar es va dedicar a controlar el partit fins aconseguir un marcador final de Porto Cristo 61 - Burguer King At. Escolar 78.
Pròxim partit: aquest dilluns ens visita el Felanitx
   El dilluns dia 12 de Maig ens visita a les 21 hores el co-líder d'aquesta lligueta, el Felanitx. Es troba en la mateixa situació que l'Escolar. Ha guanyat els dos partits que ha disputat. El liderat de la lligueta està en joc. Una victòria local posaria l'ascens en unes condicions òptimes. El Club At. Escolar de bàsquet ens ha transmés el seu desig de convocar a totes les gabellines i gabellins a venir a animar al nostre equip. Han passat 11 anys des de la darrera vegada que l'At. Escolar ha disputat una lligueta d'ascens i l'equip necessita del vostre suport. Esteis tots convidats!

Ona Verda