Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2218
Dilluns, 20 de juny, van participar els alumnes de tercer cicle a Es Figueral


 

 Els alumnes de 5è i  6è del CEIP S’Alzinar de Capdepera han participat en una jornada d’atletisme amb l’atleta gabellina Claudia Troppa, amb la col·laboració de l'atleta Sandra Yaw.

A les instal·lacions d’Es Figueral, han realitzat diverses activitats com curses de 60m llisos i tanques, salt de llargada, salt d’alçada, una cursa de relleus i per acabar una cursa de 400m.



 

La jornada forma part del projecte Capdepera Activa i el Servei Municipal d’Esports ha col·laborat en l’organització i oferint aigua, sucs i fruita per berenar. Claudia Troppa ha regalat una camiseta a cadascun dels participants.

El projecte Capdepera Activa, de l’Ajuntament de Capdepera, vol inculcar hàbits saludables en alimentació i exercici físic i des que es va iniciar al mes d’abril, s’han realitzat diverses activitats esportives amb els nins de les escoles per fomentar l’esport i la bona alimentació.  




D'altra banda la setmana anterior al parc de s'Alzinar, i organitzat per Claudia Troppa i els professors/es de gimnàstica del col·legi s'Alzinar, tots els alumnes des d'infantil a segon cicle van participar d'una activitat de promoció de l'atletisme. 



Na Clàudia i els professors van muntar diversos circuits adaptats a les edats dels nins i nines participants, introduint-los al salt de llargària, carreres amb obstacles, tir de javelina, tir de disc, relleus... Tot des d’una vessant molt pràctica.



Després de l’activitat tots reberen un obsequi de Quely, com a col·laborador de l’activitat, i una samarreta.



No cal dir que va ser una activitat molt interessant que agradà molt als participants i als mestres, tant pel seu valor didàctic com divulgatiu de l'atletisme.