Vist: 2364

Escolar 3-Santa Ponsa 2

López, Martí (70' Carlos), Manu, Abdou, Luis Maya (66' David), Faba (85' Sergio), Serapio, Cascales, Dani, Enric (61' Aso) i Pablo.

Gols: 1-0 Enric min. 5; 2-0 Enric min. 46; 3-0 Enric min. 59; 3-1 Abarca min. 87; 3-2 Serra min. 89.

SALVATS!!! Finalment s'ha aconseguit a falta d'una jornada pel final de temporada. Després de la victòria d'ahir el CE Escolar jugarà l'any que ve a 1ª regional.

Els locals començaren el partit sabent el que sa jugaven i al minut 5 ja marcàvem el 1-0. Pero a partir d'aquí poc futbol per part dels dos equips. Molt de joc directa i moltes imprecisions durant tota la primera part.
Només començar sa segona part, robam pilota a camp contrari i marcam el 2-0. Després d'aixó, els locals es relaxaren, i els visitants que ja no es jugaven res, tampoc feren cap esforç per anar a cercar el gol que els fiques al partit. I al minut 59 es va veure la millor jugada del partit, jugada ben ejecutada per banda, centrada i golàs d'en Enric de chilena. Aquí, i a falta de 30 minuts pel final, ja pareixia que la feina estava feta, però com ha passat a massa parits durant aquesta temporada, desconnexió total dels locals, i els visitants quasi sense voler marquen dos gols, al minut 87 i 89 que fan que els nirvis tornin al camp i a la grada. Sortadament l'àrbitre pita el final al minut 90 i l'alegria esclatà al mig del camp i a la graderia per celebrar la permanència a 1ª regional.

Falta una jornada, pero no estaria de més començar a planificar ja la temporada que ve per evitar de patir pel descens i aspirar a altres fites.
ENHORABONA EQUIP I TÈCNICS! VISCA L'ESCOLAR!!