Escolar 2- Lloret 0

foto BEST

López, Javi, Manu, Abdou, Luis Maya (Nico 74'), Faba (David 86'), Serapio (65' Aso), Cascales, Dani, Enric i Pablo (Iván 82').

Gols: 1-0 Faba min. 84 i 2-0 Aso min. 89.

Important victòria la del diumenge, davant un nombrós públic, que ens permet mantenir la setzena posició a tres punts del descens i a un i dos punts dels dos equips que ens precedeixen a la classificació.
Primera part amb molt de joc al centre del camp. Poca profunditat per part dels dos equips i on la ocasió mes clara de gol va ser un mà a mà de Pablo que no va poder aprofitar. Al final de la primera part l'equip visitant es va quedar amb un jugador manco per expulsió del seu davanter per doble groga.
La segona part l'equip va sortir més decidit a cercar els tres punts, pero tot i jugar amb un jugador menys, el Lloret va tenir les seves ocasions, que sempre venien de pèrdues de pilota dels locals. Així arribam fins al minut 85 on en Faba marca el 1-0 després d'una serie de rebots a l'àrea petita. Una mica més tard, al 89, n'Enric, després d'una bona pressió, posa un centre perfecte al cap d'en Aso que marca el definitiu 2-0 que servia per tancar el partit.
Ara queden tres partits on en teoria el calendari ens afavoreix ja que a aquestes jornades hi ha varis enfrontaments entre equips que també es juguen el descens. Dissabte que ve visitam el Pilares La Soledad que només li falta un punt per la salvació. Si l'equip fos capaç de treure una victòria d'aquest partit haurien fet una passa quasi definitiva per mantenir la categoria. Al.lots, falta molt poc per aconseguir per el que s'ha lluitat tota la temporada. Ara es quan s'ha d'exprimir el cos i treure les darreres forces.