Rtvo Santa Ponça 0 – Escolar 1
Sergi, Javi, Martí, Àngel, Domi, Sergi, Alberto, Mateu (Joan Ribot),
Rafa, Serapio (Paulí), Xiqui (Bernat).
10è classificat
A les acaballes de la temporada i sense cap opció de pujar a Preferent, l'Escolar s'ha llevat tota la pressió del damunt i amb la incorporació d'un parell de juvenils i cadets dóna la impressió de jugar un futbol molt més directe i sense complicacions. El partit va ser dur per part del Sta Ponça, equip que sembla ser que per acabar la lliga han hagut de fitxar un parell de jugadors per tal de no perdre dues categories. Amb una defensa sense cap mirament es dediquen a fer un futbol dur i que no té cap tipus de sentit. El domini del partit va ser clar de l'Escolar tot i que en defensa no estiguérem del tot concentrats, principalment a la primera part, que va ser quan  Xiqui va aconseguir l'únic gol del partit, en el minut 39. Cal esmentar que també a la primera part es va estavellar una pilota al pal i es desaprofitaren un parell d'ocasions clares de gol per part de l'Escolar. En definitiva un diumenge més sense cap tipus de problema.

Image

3ª Regional
Escolar 1 – Llubí 3
Sp Valldemosa 4 – Escolar 2

12è classificat
Tan sols vos puc dir que en el partit de Valldemosa, l'Escolar tan sols esva poder persentar amb 10 jugadors i que en Rubio va defensar la porteria.

Image

Infantils A
Artà 3 – Escolar 5
1er classificat
Aquest era el partit de la jornada i no ens va decebre.  Gran espectació a Ses Pesqueres per tal de viure un derbi en què l'Escolar es jugava la sentència de la lliga, davant un Artà que si vol fer segon a la classificació final no es pot adormir. Va ser com s'esperava, molta de gent de Capdepera, i també d'Artà, amb una grada que feia goig. No havíem arribat al minut 1 i a la sortida d'un "corner" l'Artà aconseguí marcar el primer gol. Tot i l'adversitat, l'Escolar no es va descompondre i, en el minut 4, Àlex aconseguí l'empat. En el  min.10, un tir de Toni Miquel s'estavellà en el travesser i l'esfèrica entrà clarament dins la porteria, però l'àrbitre no ho va veure. Al min. 13, en  una treta de porteria, Àlex agafà lapilota i va fer una vaselina i aconseguí l'1-2. En el min. 23, en una falta molt perillosa en contra, Pau Servera ens va sorprendre a tots amb una magnífica intervenció en què va ser capaç de treure una pilota que entrava per l'escaire. Ja fins al final de la primera part, hi va haver unes quantes ocasions clares de gol en els minuts 24, 27 i 35. A la represa, en el  min.12, Emi encarà el porter i aconseguí l'1-3. En el min.13, un altre corner en contra, i l'Artà tornà a marcar, 2-3. En el min. 32, l'Artà empatà el partit, tan sols a dos minuts del final, però en el  min.33 amb un gran tir d'Àlex des de fora de l'àrea, ens posàrem 3-4, i en el darrer minut, amb
una entrada per banda de Toni Miquel, en Jaume Melis aconseguí el que seria el resultat final de 3-5.
Si les coses pintaven bé per a l'Escolar, ara ja no cal ni que comprem més pintura, són 10 punts de diferència amb el segon classificat, l'Artà, i tan sols a dues victòries per guanyar la lliga de manera matemàtica, a falta de quatre jornades per acabar.

ENHORABONA A TOTS.

PD: Un 10 per l'aficiò d'Artà i per l'equip que, tot i perdre, ens va posar les coses molt complicades.

Image

Infantils B
At Escolar 0 – Penya Blau Grana Llubí 2
9è classificat
Definitivament, en Tomeu Garau ha de pagar el sopar de llagosta, ja que una quarta victòria davant el líder de la classificació sembla ser molt difícil.