Vist: 1920

Escolar 1-Valldemossa At. 0

López, Javi, Manu, Abdou, David (77' Veli), Iván, Cascales, Aso (89' Nico), Crespo (89' Fajardo), Enric (87' Serapio) i Pablo (75' Dani).

Gol: Enric min. 39

Important victòria la del passat diumenge, que permet, després de moltes jornades, no estar en llocs de descens, passi el que passi.

Primera part de domini local amb ocasions molt clares de gol, però fins al 39' no s'aconsegueix marcar el que seria l'1-0, després d'una errada del porter visitant que aprofita n'Enric.

A la segona part es va notar que hi havia por de perdre. Poques ocasions locals i patir fins al darrer moment. De totes formes, l'equip visitant no va fer res durant tot el partit per a endur-se'n els tres punts.

En definitiva, victòria necesaria i que serveix pera  dependre de nosaltres mateixos per no perdre la categoria. Ara vénen dos partits vitals que, per fer bons aquests 3 punts del diumenge, s'han de guanyar. Diumenge que ve, contra el Llosetense B, empatat a punts amb nosaltres, i d'aqui a 15 dies, contra el Lloret, també empatat a punts.