Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2404
Èxit de participació i assistència de públic


 

Els dies 15,16 i 17 es va celebrar la primera edició del torneig de pàdel organitzat per José Miguel Sánchez i Félix Herrero, a les pistes del Club de tenis n’Aguait.

El torneig va comptar amb el recolzament de l’Ajuntament de Capdepera, com a patrocinador, i moltes empreses i comerços del  municipi. Aquesta activitat esta emmarcada en el “mes de l’esport gabellí”.

 

Aquesta primera edició ha comptat amb una excel·lent acollida entre els aficionats amb més de 60 parelles, repartides entre les diferents categories (femenina i quarta, tercera i segona masculina).

Hi participaren un bon nombre de jugadors locals, molts de jugadors d’altres pobles de Mallorca i alguns estrangers, de fet vingueren d’Alemanya... amb jugadors d’alt nivell.

Entre els participants locals, cal destacar l’equip femení de Mercedes Navarro i Ma Bel Sancho  que arribaren a jugar la final femenina.

Com hem dit la resposta ha superat les  previsions més optimistes i obligà a tancar l’inscripció abans d’ara i  no se van poder acceptar totes les sol·licituds, ja que només es disposava de quatre pistes. Cal comentar que l’ocupació de les pistes va ser màxima, les jornades començaven a els 9 del matí i acabaven a les 23 hores sense interrupció.

A més de l’èxit de participació cal comentar que hi hagué una gran assistència de públic animant als jugadors i gaudint dels partits de pàdel d’alt nivell.

Cada participant va rebre , en el moment d registrar la seva inscripció, una samarreta de recordatori, beguda isotònica i fruita.

El lliurament dels trofeus, inclosos premis en metàl·lic pels guanyadors, es va fer tot seguit de l’acabament de les finals. A la cloenda també es feren sorteigs de diversos obsequis ( pales de pàdel, estada a hotel, sopars a restaurants, regals donats dels patrocinadors...que eren molts)

Els actes acabaren amb un refrigeri per a tots els presents.

Pel que fa als resultats, els guanyadors van ser:
Masculins.
2ª Guillem Vives/ Pedro Villar (Manacor)
3ª Manu /Elias (Manacor)
4ª Xavi /Enric (Manacor)

Femenins.
Maria / Alicia (Manacor)
Com hem comentat a la final femenina hi va arribar la parella local formada per na Mercedes Navarro i Mª Bel Sancho .