Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1193
Diumenge, 20 de març, va tenir lloc la final de la lliga de futbet que s’ha dut a terme al poliesportiu “Es Figueral” durant tot l’hivern. Hi hagué uan gran assistència de públic a les grades, per animar als quatre equips que van arribar a final.


La lliga va ser guanyada per l’equip Crack del comunió, mentre que Sa Cova-ib Balloning va guanyar el premi a l’equip més competitiu.


Pel que fa al final de dia 20, els equips Restaurant Ca Nostra i Crack del Comunio van disputar el tercer i quart lloc. El partit va estat dominat molt aviat per R. Ca Nostra, que aconseguí una considerable diferència i, malgrat l’esforç dels cracks en la darrera part del partit, no pogueren acursar el marcador que acabà amb un contundent 3 a 7.Pel que fa a la final, s’enfrontaren els equips de s’Alzinar i Bar  Los Amigos. El partit va estat molt igualat i va mantenir la tensió fins el darrer moment. Després d’uns primers minuts de tanteig, el ritme del partit anà in crescendo. Al final l’equip del Bar Los Amigos s’imposà per un ajustat 3 a 2.

 


El lliurament dels trofeus i els premis en metàl·lic, serà el proper mes d’abril durant una jornada de promoció de l’esport amb la col·laboració del Palma futsal.

 

Així i tot, els guanyadors del trofeu, els jugadors de l’equip del Bar Los Amigos, van voler celebrar el seu triomf fotografiant-se amb la copa.