Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1324
Xisca Massanet ha estat  seleccionada per jugar el Campionat d'Espanya Mini.

 

Becky Requena, de la seva banda, ja ho va ser per la selecció Infantil, en el Campionat d'Espanya que es va jugar a Huelva. 


   Entre el 19 i el 23 de març, la localitat de San Fernando (Cádiz) serà la seu del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de bàsquet en categoria Mini. Durant aquest proper cap de setmana, doncs, la gabellina Xisca Massanet, d'onze anys, viatjarà a terres andaluses,  ja que es troba entre les 12 jugadores elegides per la seleccionadora Indiana Mas, per a defensar els colors del bàsquet balear.

   Amb aquesta convocatòria, na Xisca “Coixa”, que actualment milita al club de bàsquet manacorí Zona 5, ha vist recompensada la gran campanya amb el seu equip, a la lliga regular. L'equip de Manacor, dirigit pel també incombustible gabellí Pere Nebot, està arrasant aquesta temporada. Na Xisca, que es va iniciar al bàsquet amb set anys a les categories inferiors de l'Atlètic Escolar, passà durant tres temporades per les mans d'Ani Múñoz, Laura Flaquer i Dani Rico, fins que a principi d'aquesta temporada va pegar el bot a l'equip Zona 5. La jugadora gabellina, que juga de pivot i fa 1,75 d'alçada amb tan sols 11 anys, no s'ha aturat de créixer, esportivament xerrant, des que va començar. El premi de la selecció autonòmica farà, ben segur, que continuï evolucionant i millorant.

   Al seleccionat autonòmic balear li ha tocat competir dins el grup A, un grup realment complicat format per Aragó, Balears, Castella i Lleó, Catalunya i C. Valenciana. Els partits de la lliga d'aquest grup seràn els dies 19, 20 i 21; les semifinals, el 22, i la final, el 23.

  Esperam i desitjam èxits per a la nostra esportista en aquest repte que té per davant en els propers dies al campionat d'Espanya. Na Xisca no estarà tota sola, la seva família, amb en Tomeu “Coix” de cap d'expedició,  es desplaçarà per a animar-la des de les grades dels poliesportius de San Fernando.

  Hem de recordar que el passat gener una altra gabellina va ser convocada per jugar el campionat d'Espanya. En aquest cas, Rebecca Akua Adjeiwaah - Becky Requena -, que també juga a Manacor, va ser seleccionada per al combinat balear infantil, i acabà a la setena posició al campionat celebrat a Huelva. La propera setmana farem ambdues cròniques del paper de les nostres esportistes als campionats de seleccions autonòmiques.