Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2011
Luis Martín Coll no va voler aprofitar la caiguda de Miguel García Arts per guanyar a Cala Agulla amb tot a favor i va preferir esperar-per entrar junts a meta. Per guanyar no cal acabar el primer.
Noticies Elitechip 2016.01.26


Per guanyar una cursa no cal arribar el primer. I sinó que l'hi preguntin a tots els aficionats que es van concentrar el passat dissabte al Cross de Cala Agulla i que van presenciar una autèntica escena de campió. En la categoria cadet masculí Miguel García Artes, dorsal 1069, semblava que tenia la carrera guanyada per davant de Luis Martín Coll amb el dorsal 1057, quan el primer va ensopegar a poc d'arribar a meta.


Martín Coll, amb tot a favor per creuar en primer lloc la meta, va deixar de banda la competició i va donar més importància a l'esportivitat parant-se a esperar García Arts i arribant junts a meta amb un temps de 20:28. Una preciosa imatge que va saber captar el fotògraf de EliteChip.net, Baldo Oliver, i que compartim perquè es conegui la història de com Luis Martín Coll va guanyar una carrera sense necessàriament arribar el primer a meta.

Un exemple de valors desgraciadament poc habitual i que per això es mereix un fort i sonor aplaudiment de part de tot l'equip de EliteChip.net i de tota la comunitat atlètica.



Noticia publicada a Elitechip.net
que reproduim pel seu gran valor esportiu