(fotos Best)

CE ESCOLAR 2-PILARES LA SOLEDAD 1
Gols: Enric

Pep, Javi, Carlos (23' David) (90' Sergio), Manu (46' Martí), Abdu, Iván /75' Crespo), Cascales, Aso, Dani, Enric (90' Alex) i Pablo.

L'Escolar tanca l'any amb una altra victòria, ha fet ple al mes de desembre, i surt de zona de descens a falta d'acabar la jornada.

Partit semblant al de la setmana pasada. L'equip ha anat de més a menys durant el parit i al final es va patir perquè els tres punts quedassin a casa. Anem a pams.

El partit va començar amb un clar domini per part de l'equip local i això es va reflectir en el marcador al minut 15. Falta comesa per part del Pilares a la frontal de l'àrea i n'Enric va transormar el lliure directe de forma magistral. Després del gol, el Pilares va intentar estirar línies, però l'Escolar va mantenir el control del partit. I al mintu 23, primer contratemps, lesió muscular d'en Carlos i canvi obligat. A partir d'aquí el domini ja no va ser tan clar i el Pilares es va acostar amb més perill a la porteria defensada p'en Pep. I així s'arribà al minut 39, quan l'àrbitre es va treure de la màniga un penal a favor del Pilares. Execució perfecta i gol de l'empat, que va refredar l'ambient. Així s'arribà al descans.

La segona part va començat amb un altre canvi obligat per lesió d'en Manu, que va ser substituït p'en Martí. I com hem dit al principi, a la segona part l'equip local va devallar molt i es va perdre el control del centre del camp. El partit es convertí en un anar amunt i avall. La pilota passava d'àrea a àrea sense que els migcampistes l'ensumassin. Els dos equips van tenir opcions de marcar, però finalment va ser n'Enric qui, en una contra, aconseguí el 2-1 definitiu, al minut 88. D'aquí al final encara va passar molta cosa. L'àrbitre va afegir una minutada, ningú en sap el motiu, i un minut abans d'acabar es tornar a lluir xiulant una cessió. Lliure indirecte del qual, afortunafament, el Pilares no va poder treure profit. Aquí s'acabà el partit. Alegria a la grada i al camp. 9 de 9 al desembre i aixó té una altra pinta. La sort que fins ara no ens acompanyava, pareix que ara sí que ens afovoreix en moments puntuals.

En aquest partit,i l'àrbitre mereix un punt i apart. Dolent, no, lo següent. Sense criteri a l'hora de mostrar targeta, va perjudicar clarament l'equip local amb les seves decisions. Es va inventar un penal a l'àrea local i va treure de polleguera els jugadors i a l'afició.

Volem felicitar l'equip per aquest darrer mes de competició i esperam que l'any que ve el començin allà on ho han deixat.