Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1903


Capdepera va organitzar amb èxit el campionat nacional de seleccions autonòmiques de futbol en categoria aleví, i ara té un nou repte amb la possibilitat de ser una de les seus de les MINI-OLIMPÍADES CADET ENTRE ILLES. Com diu el títol, són uns jocs olímpics entre illes, per als quals Palma, Calvià, Sóller i Santanyí són altres municipis s'estudien com a possibles seus.

Les Balears, després d'albergar els Jocs de les Illes de l'any 2001, es disposa a convertir-se en la seu de la vintena edició de l'esdeveniment, que està previst que es disputi entre el 24 i el 29 de maig. La competició es disputa per seleccions de diversos esports – futbol, vela, judo, bàsquet, natació, karate, triatló, etc. – a l'estil d'una mini-olimpíada.

Els jocs estan reservats per a esportistes en categoria cadet, 14-15 anys, i tenen com objectiu procurar un intercanvi internacional que transcendeixi allò merament esportiu, i que procuri igualment un intercanvi turístic i cultural entre els participants i delegacions que puguin arribar, entre d'altres, de les illes de les Açores, Cap Verd, Sicília, Còrsega, Martinica, Malta, Sardenya, Canàries, Creta, Madeira... Es tractaria d'una quantitat molt elevada d'esportistes que competirien en les diverses modalitats esportives, als quals caldria afegir els tècnics, representants de les diverses delegacions i acompanyants.

L'Associació Hotelera i l'Ajuntament de Capdepera van deixar el llistó molt alt en la organització del Campionat d'Espanya de seleccions territorials de Futbol-7 Aleví. Això no ha passat per alt a l'organització i, unit a la infraestructura tant hotelera com en instal·lacions esportives amb què compta Capdepera, fa que el municipi tengui moltes possibilitats de ser escollit com una de les seus d'aquestes mini-olimpíades

Best