Vist: 2173
Tomàs Vizueta, primer gabellí, arribà a la 15a posició de la Trail
Cati Ferriol primera femenina i Suso Rexach segon masculí de marxa nòrdica

La segona edició de la Trail serverina se va celebrar el passat dia 22 de novembre, amb una cursa de muntanya de 15 quilòmetres i una de marxa nòrdica de 10 quilòmetres. Les dues proves van ser tot un èxit, amb una excel·lent organització (en la que es troben els companys de Camina Caminaràs) i molta participació.

La prova de nòrdic consistí en un dur recorregut, al voltant de Na Penyal, de 15 quilòmetres. Aquesta prova era la darrera cursa del calendari oficial de la Copa Balear. A la cursa hi participaren 27 marxaires, dels quals 3 eren de Capdepera, del club Myotragus.

3a Sara Juan Willitts (1:24:45)

Els tres gabellins participants van ser Cati Ferriol  1a femenina; Suso Rexach, segon masculí i  Paco Galian, desè masculí (1:19:17)

Pel que fa a la cursa de muntanya, el recorregut va ser prou exigent i  malgrat ser de “només” 15 quilòmetres, resultà prou exigent.

De Capdepera hi participaren 8 corredors. Cap d’ells va fer pòdium, però ja comentam repetidament que just acabar aquestes proves és tot un èxit. L’edició d’enguany va comptar amb 411 corredors.
La cursa  muntanya va ser ganyada per Oscar Vicente Rodriguez amb unt emps de 1:07:01, mentre que la primera femenina va ser  Marga Fullana, que completà el recorregut en 1:19:17

Aquests han estat els temps i les classificacions els gabellins participants a la II Trail Serverina:

17è Tomàs Vizueta Ruiz , 15M30 , amb un temps de 1:17:51.