Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1960
Escolar, 2 - Sp. Sant Marçal, 4


foto MBS

CE ESCOLAR 2-SP.SANT MARÇAL 4
Gols: Cascales i Aso

Pep, Marti, Manu, Abdu, Juanito (80' Sogorb), Luis Maya (68' Serapio), Alex (80' Javi), Cascales, Aso, Crespo (76' Nico) i Enric.

Partit que es posà costa per amunt només començar, però que a força d'orgull i lluita l'Escolar va empatar abans del descans. La segona part va anar de menys a més. El Sant Marçal, amb dues arribades, va fer dos gols, i en canvi nosaltres, tot i que vam assediar la porteria rival durant tota la segona part, no aconseguírem marcar cap gol. En resum, seguim patint el poc encert de cara a porteria i augmenten els nervis, reflectits el diumenge amb dues expulsions per doble amonestacio.

Tema recurrent però cert són els arbitratges que està patint el nostre equip. Si fa 15 dies ens anulaven un gol que havia entrat clarament, en aquest partit el col legiat es va presentar amb dos reglaments, un per a cada equip. El del Sant Marçal, permissiu amb la duresa utilitzada a les accions d'un contra un; el del Escolar, molt distint, i en 15 minuts ja tenia 3 targetes grogues. En definitiva, al Comité haurien de prendre nota, perquè un àrbitre es pot equivocar, faltaria més, però aplicar el reglament segons a qui toqui aplicar-lo... Aixó comença ser preocupant. Peró no dubteu que aquest equip lluitarà el que no està escrit per a redreçar aquesta situació...‪#‎VamosVerdes‬

----------------------------
R
esum de la jornada:

Primera Regional: Escolar 2-Sp.Sant Marçal 4
Juvenil: Platges Calvià 4-Escolar 0
Cadet A: Escolar 2-Estudiantes 0
Cadet B: Escolar 1- Maria de la Salut 6
Infantil F11: Poblense 7-Escolar 0
Infantil F7: Escolar 4-Es Pla 1
Aleví A: Urbanitzacions A 4-Escolar 4
Aleví B: Escolar 1- Juv. Can Picafort 5
Benjamí A: Escolar 1-Santanyí 2
Benjamí B: Artà 1-Escolar 3
Prebenjamí: Escolar 0-Olímpic 7