Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1134
El club de bàsquet Atlètic Escolar presenta tot el seu potencial humà a "Es Figueral"


Clicau en l'imatge per veure-la ampliada

Fidel a la cita de cada novembre, el Club Atlètic Escolar de Bàsquet va organitzar la gala de presentació dels seus equips.

Molta animació a les grades que començaren a omplirse a partir de les cinc del capvespre per veure jugar als infantils masculí.A les set i amb el pavelló ben ple de gent començà la presentació amb un primer ball dels ballarins i ballarines més petitets del Club Capricho.

Seguiren unes paraules de la presidenta del Club Petra Mayol acompanyada del batle 
Sr.Fernández i del regidor d'Esports Sr.Terrassa i els va convidar a dirigir també unes paraules al públic assistent. La presidenta Petra Mayol va dirigir unes paraules al públic i jugadors, agraïnt la seva presència i animant-los a participar en el club i profità per reclamar que s'adobin les "goteres" que hi torna a haver. Pere Terrassa i el batle de Capdepera, Rafel Fernàndez, agraïren als jugadors, junta i pares i mares la seva dedicació a l'esport i anunciaren la posada en marxa del programa "Capdepera Activa", per protènciar la pràctica de l'esport a totes les edats. També prometeren millorar les instal·lacions esportives.
Un potent focus anava donant la benvinguda a tots els jugadors i jugadores de les diferents categories amb els seus entrenadors i delegats d'equip anomenats un per un per el seu nom, rebent tots ells molts d'aplaudiments.

Els primers,  els sèniors, per continuar amb  els cadet, infantls i minis , fins acabar amb els petitons de s'escoleta de bàsquet.
 Entre equip i equip els grups mini,infantil,cadet i juvenil del Club Capricho varen deleitar al públic amb unes coreografies ben vistoses i animades que varen ser molt aplaudides.

La presentació acabà, a la pista, amb la foto de tots els jugadors, entrenadors, delegats i junta directiva. Després cada equip posà per la foto de grup (esperam oferir-vos en breu una imatge de cada equip amb els noms dels jugadors i jugadores). Uns quants afortunats se'n dugueren ademés alguns dels regals que es subastaren a la posterior rifa. Sopars, tractaments de perruqueria, canvis d'oli, productes de bellesa, tot donat per empreses i negocis del poble que es volgueren sumar a aquesta festa del bàsquet gabellí.

Per acabar d'arrodonir el vespre, un bona torrada ja estava en marxa: trampó, llom, hamburgueses i panxeta que varen degustar tots els assistents.  De postres coques dolces i un bon assortit d'ensaïmades.

El temps va acompanyar, bona temperatura, ni mica de vent, el que es diu un vespre ben agradós. Aquest bon estar va  propiciar que el sopar anàs acompanyat de moltes i entretingudes tertúlies a totes les taules.Desitjam que tots els equips aconsegueixin moltes victòries i puguin acabar amb bones posicions sa temporada. 

Una imatge simpàtica. Aquí tenim el soci de l'Atlètic Escolar més jove...