Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1130

Un cop més, en Pep Mascaró ha estat convidat pel Club BK-JUDO a formar part del quadre de professors del conegut campus noruec “Viking Camp Club” situat a Kongsberg, una ciutat a uns 80 km al sud-oest d'Oslo, molt famosa per les seves mines de plata i les seves pistes d'esquí i que ha acollit durant tota la setmana els més 60 participants arribats de diferents llocs d'aquesta península escandinava.

El Viking Camp, brillant per la seva organització, té un camp d'entrenament de judo de dues sessions diàries, matí i tarda, totes dues amb les dues modalitats previstes per a aquesta ocasió, competició i katas. A més, a diari hi hgué sessions de preparació física, jocs i altres esports.

Peter Gardiner conjuntament amb Pep Mascaró han estat els professors d'aquesta nova edició. Peter fou el director de les classes de competició, mentre que en Pep fou el responsable de les classes de Katas, en aquesta ocasió, nage no kata.

Peter, natural d'Escòcia, 6è dan, és un conegut professor a nivell internacional, ha estat el seleccionador nacional dels equips de l'Índia i Dinamarca, entre d'altres. La seva forma d'explicar, la seva seguretat i domini de les classes van ser del gust dels assistents i molt aplaudides per tots els presents.

Miquel Cabrer també ha estat notícia, ja que es va desplaçar, juntament amb en Pep, en qualitat de uke (el que rep les tècniques), i a més va col·laborar en les dues modalitats, competició i katas. Peter va quedar molt satisfet i el va felicitar per les seves brillants actuacions.

En Pep va ser l'encarregat de les katas i la seva dinàmica i forma d'enfocar les classes van agradar molt als presents. Un cop finalitzat el curs, tant en Pep com en Miquel van rebre una forta ovació de tots els participants, pares i públic assistent.