Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1910



El Poliesportiu Es Figueral de Capdepera va ser l'escenari d'aquesta nova i magna competició. L'organització Renshinkan va tornar a brillar amb llum pròpia: concert de rock al pavelló a càrrec del grup Funky Crackers, desfilada, obertura i clausura del campionat. 4 països, 135 competidors, 19 clubs participants i 4 tatamis en perfecte funcionament, van ser les credencials que el comitè organitzador de club amfitrió va posar en escena, amb una organització impecable i amb una graderia que va vibrar un cop més amb el millor judo absolut i juvenil del territori nacional.

 

Alemanya participà amb un equip d'invidents el Marburg; Holanda, amb el club Stoffels; Andorra, amb Hantei; Espanya, amb Granadilla de Tenerife, La Salle Horta de Barcelona; Menorca, amb Bushidokan, Es Castell, Escola Menorquina de Judo i Haruka. De Mallorca, Can Pastilla, Budozen, Olimpic, Ajuba, Escola Esportiva Mañes, Taikukan, Mallorca Nord Judo, Brenes, Lloseta i l'amfitrió, el Renshinkan.

 

La presentació de l'acte va començar puntual, tal com estava previst, a les 15:45, i aquesta va ser a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament gabellí, Sr. Fernándo Martínez.

 

El Club Renshinkan va resultar vencedor d'aquesta nova edició, amb 53 punts, 4 ors, 8 plates, 9 bronzes. La segona plaça va ser per al Marburg d'Alemanya, amb 31 punts, 4 ors, 3 plates i 2 bronzes. Mentre que la tercera va ser per al Judo Can Pastilla, amb 22 punts, 3 ors, 1 plata i 4 bronzes.

 

Els grans campions d'aquest Trofeu són els que anomenam a continuació:

:

Renshinkan: VICTOR MORALES, Yerai MATAMALAS, FRANCISCO PRAT i ANDREU Cursach.

Marburg Alemanya: NASHWAN SCHUGGA, Tulga LEONARD, DANIEL Goral i Maike ELSARRE.

Can Pastilla: ANDRES GONZALEZ, GEORGIE Georgiev i JOAN CARLES PINYA.

La Salle Horta Barcelona: EDGAR IGLESIAS i ALEX IGLESIAS.

Budo Zen: DAVID LOPEZ i MARIA PASTOR

Mallorca Nord Judo: SAMUEL BOTELLO i AINA FANALS

Es Castell: DIANA JIMENEZ i JOSE LUIS SANCHEZ.

Granadilla Tenerife: SUSI SANCHEZ.

Escola Menorquina de Judo: ISMAEL MOLINA.

Escola Esportiva Mañes: RAIMUNDO REUS

Taikukan: MARIA OLIVER

Hantei: EMMANUEL CARVALLO

Lloseta: ALEJANDRO PEREZ