Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2144
EL CE ESCOLAR CAMPIÓ DE LLIGA CADET (Grup F - 2a Regional)



El passat cap de setmana, l'Escolar Cadet "A" es va proclamar Campió de Lliga del Grup F de 2ª Regional, aconseguint automàticament l'ascens a 1ª Regional Cadet. Ara, amb set equips més, disputarà les finals de Mallorca de la seva categoria, a finals de maig i principis de juny (Sta. Catalina, Constància, Penya Arrabal, Independent, Sineu, Col.Sant Pedro i Serverense). 

L'EQUIP

Aquest equip és el d'uns xavals humils, de poble, amants de l'esport i sobre tot del futbol, però que són una pinya d'amics, que representen els valors i l'educació d'una gran pedrera i als quals ningú (repetesc, ningú) els ha regalat res. Ja havien aconseguit estar allà dalt ja en diversos campionats de Lliga, alguns jugadors havien jugat  diverses finals de Mallorca en altres categories, alguns altres van provar sort en altres clubs, i uns altres han assaborit el gust de la Selecció Balear. Però al final tornen a coincidir com a equip. Saben que ells junts, amb els seus defectes i les seves virtuts, gaudeixen "de jugar al seu poble, ja siguin de Cala Rajada o de Capdepera, donant-ho tot, sense cap recompensa més que lluitar pel seu club i els seus colors.

Aquest mateix equip, (respectat i conegut per la majoria d'aficionats, rivals i entrenadors) ja va aconseguir fa dues temporades passar a la història de l'Escolar, en aconseguir l'ascens a 1a Regional Infantil i, contra tot pronòstic, proclamar-se Campió de Mallorca Infantil i passant a formar part de la bonica història d'un club que va sorgir d'uns mariners i pescadors allà pel 1945.

L'ENTRENADOR

Destacar en aquestes línies la gran tasca del seu entrenador  Ángel Domíngez (jugador de la 1a Preferent de l'Escolar), qui ha sabut en tot moment treure tot el suc als seus jugadors, des del treball, la humilitat, el respecte, la disciplina, i, sobretot, els ha donat el que més els agrada: aprendre a jugar a futbol. No és casualitat, no. N'Ángel ja va ser l'entrenador d'aquest equip fa dues temporades i només amb el que té (juntament amb la important ajuda del Cadet B, Alfonso Solís), i al costat dels seus ajudants-delegats (Javi, Salva, Jeroni), han aconseguit una gesta de la qual tots estem orgullosos.

 

ELS JUGADORS

Aquest és l'equip de 17 CAMPIONS, compost per al·lots nascuts l'any 1999:

Jose Cazorla, Cristian Molinet, Dani Sales, Pep Esteva, Christopher Fernández, Jonas Knappertsbusch, Luis Maya, Andreu Recio, Colau Sureda, Juanlu Flaquer. 

La resta de jugadors, nascuts l'any 2000: Toni Bauzá, Manuel Ferrera, Sebastià Adrover, Toni Garriga, Miguel Angel Rodes, Joan Sard i Damián Mesa.

 FELICIT EL CLUB, DIRECTIUS, PARES, AFICIONATS, I A AQUEST EQUIP LA MEVA MÉS SINCERA ENHORABONA! ARA  A GAUDIR EN LES FINALS DE MALLORCA!