Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2046
Tres judokes del Reshinkan a la recerca de la medalla al Campionat d'Espanya Escolar al proper cap de setmana a Jaca


 
Els Campionats d'Espanya de Judo en Edat Escolar estan organitzats pel Govern d'Aragó, a través de la direcció general de l'Esport, el Consell Superior d'Esports, les Federacions Espanyola i Aragonesa de Judo i l'Ajuntament de Jaca, seu d'aquesta edició 2015 .

La pista de gel es va a convertir en un gran tatami per acollir aquest cap de setmana els Campionats d'Espanya de Judo en Edat Escolar en categoria infantil i cadet. En ells participaran prop vuit-cents judokes en representació de les disset comunitats autònomes, més les ciutats de Ceuta i Melilla.

La competició es desenvoluparà en set tatamis .El divendres, dia 8, tindrà lloc l'arribada de les delegacions i la pesada oficial dels participants cadet. La competició en aquesta categoria es disputarà dissabte. Al matí es desenvoluparà el campionat masculí i per la tarda el femení. Diumenge serà el torn dels infantils.

El Renshinkan participa amb 3 aspirants a la medalla. En la categoria infantil, Jaume Nicolau Llodrà i Victor Manuel Morales, en la categoria cadet Miquel Cabrer. Pep Mascaró acudeix com a tècnic de la Balear en qualitat d'entrenador.