Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2144
Capdepera serà la seu del Campionat d'Espanya de futbol, de seleccions territorials, categoria d'aleví.





L'esdeveniment se celebrarà entre els dies 15 i 17 de maig



D’excel·lent notícia, se podria qualificar, que  la Federació Espanyola de Futbol, amb la col·laboració del departament d'esports de l'Ajuntament de Capdepera i el CE Escolar, organitzin en el nostre municipi el Campionat d'Espanya de futbol aleví.

Com a principals patrocinadors hi ha  Viva Hotels Cala Mesquida i Associació Hotelera Cales de Capdepera

En el Campionat d'Espanya de futbol de categoria d'aleví hi participen  19 seleccions territorials i els partits se  disputaran a Capdepera els propers dies 15-16 i 17 de maig.

 Les seleccions que competiran seran les següents: Canàries, Ceuta, Catalunya, Astúries, Galícia, Rioja, Càntabria, Madrid, Navarra, Castella-la Manxa, Andalusia, Aragó, Illes Balears, Múrcia, Melilla, Extremadura, València, País Basc i Castella Lleó.

Cada selecció participa amb 14 jugadors i 7 acompanyants, entre delegats i tècnics. En conjunt conformen unes 400 persones  a les que s’han d’afegir els un o dos acompanyant per jugador.  

Tot fa pensar que seran unes diades molt importants per al municipi de Capdepera, ja que,  per una banda coincideixen les dates amb el Mercat Medieval, i per altra gent de totes les regions d'Espanya a través de l'esport tindran ocasió de conèixer el municipi de Capdepera.

BEST