Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1909
Resultats de la jornada i informació de la Diada d'Esports Escolar de la Comarca de Llevant




La jornada va començar divendres amb el partit de premini masculí a Artà, primer partit del 2015 del mes petits. En el camp del Sant Josep, el mini masculí va perdre per mor de dos mals períodes que els varen rompre el partit a 30 punts.
A casa, l'infantil masculí se va enfrontar a un fort Santa Maria. Varen aguantar la primera envestida, però el visitant va anar agafant força fins acabar el partit 35-78.
Després el Sènior masculí va disputar un bon partit contra el Manacor, líder de la categoria. Els manacorins agafaren un advantatge de 20 punts, que va fer que els  local lluitassin per no fer créixer la diferència. El marcador final va ser 41-68.
 

Dissabte el Departament d’Esports del Consell de Mallorca i el de l’Ajuntament de Capdepera varen organitzar una diada d’Esport Escolar per la comarca de Llevant al poliesportiu Es Figueral. La jornada va començar a les 10 hores i finalitzà a les 12.30 h. Aquesta jornada anava dirigida a les categories de pre-iniciació,  iniciació.


Es desenvoluparen diferents circuits i simulacions de jocs adaptats a les característiques del bàsquet.
 

De 10,30 a 11 hores, es desenvoluparen diferents simulacions de partits de baby bàsquet adaptat 2x2 ó 3x3, en funció dels assistents es faran els equips.


Els de la categoria Iniciació jugaren els següents partits:

10,00

B. Manacor

At Escolar A

10,30

B. Son Servera

At Escolar B

11,00

At Escolar B

B. Manacor

11,00

At Escolar A

B. Son Servera

 
Guillermo Mir