Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2146
Gran èxit de participació en la segona edició del torneig nadalenc 



La segona edició del torneig de bàsquet 3x3 organitzat per l'Atlètic Escolar va ser tot un èxit de participació. A més del bon ambient entre els jugadors, aquest torneig, amb només dos edicions, s'ha consolidat amb un bon nombre d'equips inscrits.



Els més petits jugaren el "Torneig 3x3 Els Reis Minis" jugaren dissabte, dia 3 de gener, pel matí. Se van inscriure 12 equips de fins a quatre jugadors. L'equip guanyador va ser "Els Picatornells tornen". En acabar Singular oferí un berenar per a tots els participants.



El capvespres va ser el torn del " II Torneig bàsquet Els Reis", amb dos categories. Se van apuntar devers 24 equips i se visqueren partits amb molta emoció i competitivitat. 



El guanyador de la categoria cadet-infantil va ser l'equip "Keops" format per Joan Oliver, Jordi Gayà, Roberto, Miquel Àngel Serra. Premi del col.laborador Café L'Orient



De la categoria sènior van haver dos guanyador. Guanyadors Sènior A: "Cafè de la Mar" format per Jordi Layunta, Mike Camps, Jorge Calderon i Gabri. Premi del col.laborador Restaurante Alcazaba.


Guanyadors Sènior B: "Fighters" format per  Mattias Dwoniarek, Biel Tous, J. Antonio Ferrera, Miquel Regueiro. Premi del col.laborador Casa Yaw. 



I com el bàsquet és una festa, no faltà el bon humor, aquí teniu la fotografiia d' "El equipo del presi"...