Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1602
L'Escolar participarà a la primera edició del Torneig de Nadal CD CIDE, de la categoria cadet








  

El CIDE organitzarà el prime torneig de Nadal  els dies 27 i 28 de desembre, a les instal·lacions del Col·legi CIDE (Palma), amb quatre equips participants: CD CIDE, RCD MALLORCA, CE ESCOLAR i CE FERRERIES.

Els equips de cadets del CD CIDE i del RCD MALLORCA compten amb una impressionant trajectòria i fenomenals pedreres (de les millores de les Illes) molt conegudes per tots els aficionats. Cal destacar la bona situació a la taula classificatoria a la zona alta dels dos clubs i del bon futbol que els dos equips desenvolupen a la 1ª Regional Cadet, aportant dos clubs jugadors a la Selecció Balear Cadet.

 Del CE ESCOLAR (Capdepera) destacar la seva magnífica campanya actual a 2ª Regional estant entre els dos primers classificats. Aquest equip Cadet, va ser el primer en la història del club Gabellí en aconseguir un Campionat (Infantil de Mallorca) fa 2 temporades, destacar la seva gran entrega i el seu bon futbol d'equip.

El CE FERRERIES (Menorca), és un club emblemàtic de Menorca, amb bons i nobles jugadors, realitzant també aquesta temporada una molt bona campanya en la lliga Cadet de Menorca, trobant-se a data d'avui entre els sis primers llocs actualment i entrenat per Bartolomeu Carreras.

 
Horaris del torneig:

Dissabte  27-12-2014
A las 15,00 h:  CD CIDE vs CE FERRERIES
A las 17'15 h: CE ESCOLAR vs RCD MALLORCA

Diumenge 28-12-2014
A las 9'00 h:  Tercer i quart lloc.
A las 11'00 hrs:  Gran Final