Vist: 2515
Els participants locals de nòrdic obtenen els primers llocs

Dissabte, 20 de setembre, se va celebrar la  XXIII  Cursa Fira d'Artà i la II Cursa Nòrdic Walking amb uns bons resultats pels participants gabellins, especialment al nòrdic.

La cursa va tenir un recorregut de 12,6 quilòmetres per terreny mixt, amb un total de 170 corredors participants. Els gabellins van tenir una actuació discreta. pel que sabem van participar:
21è Tomàs Vizueta (53:09), 36è Alejandro Alzas (55:15), 54è Miquel Malpesa (57:00), 58è Joan Campins (57:31), 83è Roger Udina (59.55), 95è Manuel Fernández (1:01:29), 130è Joan Fuster (1:07:32), 153è José Hidalgo (1:12:06) i 165è Colau Bordoy (1:17:07). Són els corredors dels qui tenim notícia d'haver participat.

D'altra banda en la segona cursa de Nòrdic Walking els participants gabellins i gabellines van tenir una destacada actuació aconseguint les medalles d'o en les dues categories previstes la masculina i femenina. La cursa tenia una longitud de 6 quilòmetres, alternant recorregut urbà i camins sense asfaltar. Hi van haver 23 inscrits.
Així, Suso Reixach va aconseguir la primera posició amb unt temps de 43:34, i José Luís Martínez quedà tercer amb un temps de 44:27.

Pel que fa a la categoria femenina, na Cati Santandreu va ser la guanyadora amb un temps de 49: 20, seguida de Ana Peris que va fer segona amb 52:34.

Els altres participants de nòrdic gabellins van tenir aquest resultats: Marga Cuart (54:25), Miquel Lliteres (54:25) i Xisco Campins (54:37), de na M. Àngels Alzina no surt el temps oficial.

Enhorabona a tots! Us deixam unes imatges.