Vist: 3030
L’edició d’enguay incorporà, per primera vegada, una prova de nòrdic

Amb una notable  participació, tant a les cursa “oficial” com a les carreres d’infants, se celebrà a la plaça de l’Orient l’edició 31a de la Cursa de Sant Bartomeu.  Concretament hi hagueren 197 corredors escrits a la cursa i 23 a la prova de nòrdic. Una gran participació amb notable presència de corredors locals.

Devers les 18 hores començaren els proves de les categories de pre-iniciació a cadet, cada una amb longitud diferent adequada a les edats dels infants (Us oferirem les classificacions d’aquestes categories a un article a part).

La plaça de l’Orient mostrà un gran ambient , especialment en el moment de la sortida dels corredors, com podeu veure a les imatges que acompanyen aquesta crònica. El carrer de la Mar mostrava aquest impressionant aspecte ple a vessar de corredors.

Pel que fa a la cursa no s’enregistraren incidents i cal ressenya la bona organització i, una vegada més, la tasca dels voluntaris. Això sí alguns participants de nòrdic ens comentaren que en alguns creuers no se tallà el trànsit, ja que en passar el corredors semblava que s’havia acabat la prova. Un punt que caldrà millorar per la propera edició si se vol potenciar aquesta disciplina.

Recordem que tant per carrera com per marxa nòrdica el recorregut va ser de 6,5 quilòmetres. La sortida se va fer conjuntament.

El campió absolut va ser Toni Melis  amb un temps de 21:56. La campiona femenina va ser Antònia Navarro que necessità un temps de 21:01 per a completar el circuit.

Pel que fa a la primera prova de nòrdic Suso Rechac va ser el primer en creuar la meta amb un temps de 46:58. la primera femenina va ser na Cati Santandreu amb un temps de 50:41

De les classificacions us oferim els pòdium i un enllaç amb  elitechip per poder consultar el PDF general i el de nòrdic, amb tots els temps oficials.

Classificació general de nòrdic

Us deixam algunes imatges. Esperam oferir-vos aviat un àlbum amb l'arribada de tots els participants.